Politie Zeeland

Z-4635-2004 FIETSERS FRONTAAL MET ELKAAR IN BOTSING

Op de Jos Everaardstraat in Sint Jansteen zijn vrijdag rond 02.30 uur twee fietsers frontaal met elkaar in botsing gekomen.
Een 17-jarige fietser uit de gemeente Hulst week uit naar links om een op de weg stilstaande container voorbij te rijden. Juist op dat moment naderde uit tegenovergestelde richting een 23-jarige fietser uit dezelfde gemeente waarna beiden frontaal op elkaar botsten en ten val kwamen. Beiden werden met een hoofdwond voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Hierna konden beiden weer naar huis.

O-4636-2004 TASJESDIEF

Een 20-jarige man uit de gemeente Goes is in de nacht van vrijdag/zaterdag aangehouden voor diefstal van een tas.
De man had rond 04.00 uur de tas weggenomen uit een discotheek in het centrum van Goes. Hij werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

O-4637-2004 ONDER INVLOED

Op de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee is zaterdag rond 04.45 uur een 26-jarige automobilist uit die plaats aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een dagvaarding omdat hij al eens eerder was aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

O-4638-2004 RUIT VAN WONING VERNIELD

Zaterdag rond 05.00 uur is er een ruit ingegooid van een woning aan de Stoofboogerd te Kapelle.
Het betrof een ruit aan de achterzijde van de woning. Schadebedrag is niet bekend.

W-4639-2004 TOEZICHT MIDDELBURG

Tijdens toezicht in Middelburg zijn in de nacht van vrijdag/zaterdag 6 bekeuringen uitgedeeld en 2 aanhoudingen verricht.
Een 33-jarige Middelburger werd op de Markt aangehouden voor belediging van agenten. Een 43-jarige Middelburger die zich met deze aanhouding bemoeide en een van de agenten vastgreep, werd eveneens aangehouden. Beide mannen werden na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.
De 6 bekeuringen werden uitgedeeld als volgt: 2x urineren op straat, 1x geluidsoverlast, 2x verkeersovertredingen en 1x onverzekerde bromfiets.