Gemeente Amersfoort

Lisztstraat en Chopinstraat op de schop; onderhoudswerkzaamheden starten 3 mei

datum: 28 april 2004

Op maandag 3 mei wordt gestart met onderhoudswerkzaamheden aan de Liszt- en de Chopinstraat. Op beide woonstraten worden de voetpaden hertegeld en wordt de weg voorzien van nieuw asfalt. Ten behoeve van de werkzaamheden worden beide straten gedurende ca. zes weken afgesloten voor alle verkeer. Borden attenderen de weggebruikers op de afsluitingen; fietsers en automobilisten kunnen via omliggende straten de route vervolgen.

Bewoners kunnen via loopplanken hun woningen bereiken. Auto's van bewoners dienen tijdelijk in omliggende straten te worden geparkeerd. Naar verwachting worden beide straten begin juni weer opengesteld voor verkeer.

Voor vragen over de werkzaamheden aan de Liszt- en de Chopinstraat kunt u contact opnemen met de Servicetelefoon van de gemeente Amersfoort, tel. 033-469 4869. U wordt dan doorverbonden met de betrokken directievoerder of opzichter. Meer informatie over opbrekingen en stremmingen in de stad als gevolg van wegwerkzaamheden, kunt u vinden via 'Werk in uitvoering' op www.amersfoort.nl.