http://www.musicals.nl
Wens Robert Kranenborg en Joop van den Ende in vervulling
Restaurant Le Cirque opent zijn deuren
Le Cirque, toprestaurant van patron cuisinier Robert Kranenborg opende
19 april officieel zijn deuren. Een restaurant waar gastronomie en een
stijlvolle ambiance samenkomen. Leden van Les Patrons Cuisiniers, een
aantal captains of industry en initiatiefnemer Joop van den Ende,
genoten van zijn uitzonderlijke kookkunsten.
Locatie
In de persoon van Joop van den Ende heeft Robert Kranenborg iemand
gevonden die zijn passie deelt: mensen een onvergetelijke avond
bezorgen. Deze gezamenlijke passie heeft geresulteerd in een bijzonder
restaurant op een unieke locatie: naast het Fortis Circustheater in
Scheveningen. Uitzonderlijk omdat geen enkel theater in de wereld een
eigen restaurant heeft van het kaliber van Le Cirque. Voorafgaand aan
de voorstelling The Lion King is het mogelijk te dineren in Le Cirque.
Maar nieuw is dat daarnaast het restaurant ook toegankelijk is voor
gasten die niet naar een voorstelling gaan.
Ambiance
'De mooiste momenten zijn aan tafel,' aldus Kranenborg. De rode pluche
wand en de glazen open haard in het midden van het restaurant geven
het restaurant een stijlvolle ambiance. Iedere avond kunnen 60
personen à la carte dineren. Voor een klein gezelschap culinaire
liefhebbers is er de mogelijkheid te dineren in de keuken van
Kranenborg, aan de Chefs Table.
Kranenborg
Meesterkok Robert Kranenborg, bekend van onder meer Vossius, La Rive,
Corona en La Cravache d'Or, behoort tot de elite van Nederlandse
cuisiniers. 'De taak van de kok begint waar het werk van de landbouwer
ophoudt, een werkstuk van natuur, goed en smaakvol koken met iets wat
al heel mooi is,' aldus Kranenborg.
Noot voor de redactie,