Ingezonden persbericht


Amsterdam, 6 april 2004

Low-carb menu's bij Lufthansa

Vanaf juli 2004 biedt Lufthansa als eerste luchtvaartmaatschappij een volledig low-carb menu aan. Deze service wordt ontwikkeld in samenwerking met LSG Sky Chefs, Lufthansa's cateringbedrijf. Passagiers in de Business Class kunnen naast de gewone maaltijden kiezen uit een low-carb menu dat bestaat uit een appetizer, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

De service wordt bij wijze van proef aangeboden op vluchten tussen Duitsland en Los Angeles. Na twee maanden zal een evaluatie plaatsvinden op basis van de reacties van passagiers. Met de innovatieve beslissing om low-carb menu's te testen komt Lufthansa tegemoet aan de wensen van de passagiers.

Zie ook: media.lufthansa.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Wouter Rutten, Van Luyken Communicatie Adviseurs

Telefoon (023) 540 04 24, Fax (023) 535 48 06

e-mail: rutten@vanluyken.nl