Persbericht d.d. 18/3/2004
18-3-04: Hèt keukengereedschap voor lekker eten met vlees de VLEESWAAIER!
Ruim 14 jaar geleden bracht het Voorlichtingsbureau Vlees een
Vleeswaaier uit, met heel veel informatie over de verschillende
soorten vlees. Destijds zijn er ruim 1 miljoen stuks van verkocht en
zelfs tot op heden krijgen we wekelijks vragen of we er nog ééntje
hebben.
Daarom op veler verzoek de splinternieuwe versie van de Vleeswaaier!
Hèt keukengereedschap voor lekker eten met vlees.
De feiten op een rijtje:
* Vanaf maandag 5 april verkrijgbaar bij heel veel
vleesverkooppunten.
* Vleessoorten: varkensvlees, rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees en
kip& kalkoen.
* Een algemeen hoofdstuk met informatie over de voedingswaarde in
vlees en alle bereidingsmethoden voor vlees nog eens
overzichtelijk uitgelegd.
* Voor elk product informatie over alle mogelijke bereidingswijzen
en -tijden, de voedingswaarden, smaaksuggesties en extra tips.
* Op de achterkant van elke productinformatiepagina een lekker en
snel te bereiden recept.
* 31 keer varkensvlees, 28 keer rundvlees, 14 keer lamvlees, 17 keer
kalfsvlees en 12 keer kip & kalkoen, oftewel 102 recepten en
productoverzichten in één waaier!
* Vanaf 5 april ook te bestellen via www.vlees.nl en
www.kiprecepten.nl voor maar 3,95 + 2,- verzendkosten.
* De introductie wordt ondersteund met een intensieve TV campagne en
een print campagne in diverse titels.
Op verzoek is een CD-ROM met hoge resolutie beelden van de Vleeswaaier
beschikbaar.
Voorlichtingsbureau Vlees