AutoRai

24-2-2004

Mitsubishi geeft Dakar-winstpremie weg

Omdat Mitsubishi de negende zege op rij in de loodzware Dakar Rally Dakar heeft behaald, biedt het merk nu op bijna al haar nieuwe modellen een stevige Dakar winstpremie.

Tot 31 maart kan het voordeel bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi oplopen tot meer dan 3.350,-.

VDO Dayton-audio/navigatiesysteem
Op de exclusieve Carisma Platinum Edition, de Space Star Shogun, de Space Wagon (Shogun), de Lancer Sedan, de Lancer Station Wagon en de Outlander 2.0 Comfort zit een riant Dakar-voordeel in de vorm van een voordelig audio/navigatiesysteem van VDO Dayton. Op deze modellen plaatst Mitsubishi het systeem ter waarde van 1.399,- voor maar 250,- een voordeel van 1.149,-.

De winstpremie voor de stoere Pajero Pinin, de Pajero Sport, de Pajero en de L200 bestaat uit een accessoirecheque ter waarde van 1.000,- exclusief BTW ( 1190 inclusief BTW). De montage van de accessoires is bovendien gratis. Dankzij deze royale winstpremie kan de koper zijn gloednieuwe Mitsubishi aankleden met een omvangrijk pakket extras naar keuze. Deze aanbieding geldt ook voor de bedrijfswagenuitvoeringen. Bovendien wordt voor maar 250,- de Pajero Pinin ook nog eens voorzien van bovengenoemd VDO Dayton-audio/navigatiesysteem, waarmee het totale Dakar-voordeel oploopt tot meer dan 2.300,-

Sportpakket op de Colt Shogun, Family en Comfort De onverwoestbaar degelijke Colt krijgt als winstpremie een gratis sportpakket. Daarin zitten een achterspoiler in kleur, een uitlaatsierstuk, stootsierlijsten en een mattenset. Het gratis sportpakket heeft een waarde van 599,- en wordt kosteloos gemonteerd. Met een VDO Dayton-audio/navigatiesysteem kan het Dakar-voordeel met
1.149,- worden verhoogd. In plaats van 1.399,- kost dit systeem nu slechts 250,-. Nog meer Dakar-voordeel? De Colt Shogun biedt een enorm pakket extras, waaronder airconditioning, sportvelgen, een sportief afgewerkt interieur, elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels, enz. Het Shogun-pakket heeft een waarde van 2.600,- maar er zit een winstpremie op van 1.605,-. Het totale Dakar-voordeel op de Colt groeit daarmee tot ruim 3.350,-.

Sportieve velgen voor Outlander en Space Wagon
De Outlander 2.0 4WD Comfort en Space Wagon GLX krijgen tot en met 31 maart een winstpremie van 1.299,- in de vorm van sportieve lichtmetalen 16-inch velgen (incl. banden).