Dienstenbond CNV

Akkoord over ploegendiensten Fruitmasters
24-02-2004

Onlangs hebben CNV Dienstenbond en Fruitmasters overeenstemming bereikt over de voorwaarden waaronder ploegendienst kan worden ingevoerd en de gevolgen hiervan. Hoewel het nooit leuk is als een werkgever overgaat tot het werken in ploegendienst, zijn zowel de bond als werkgever tevreden over de gemaakte afspraken. Die worden dan ook als een principeakkoord aan u voorgelegd tijdens een ledenvergadering, waarin een en ander aan u zal worden toegelicht en waar u uw vragen kunt stellen.

De vergadering zal plaatsvinden op:

dinsdag 2 maart
om 16.00 uur
in de Afmijnzaal van het veilinggebouw
te Geldermalsen

Voor leden van de vakbond geldt dat, als hun werktijd nog niet is afgelopen of als zij anders langer hadden moeten werken, dat zij naar de vergadering kunnen komen en dat hun werktijd normaal wordt doorbetaald. Het kost u dus niets, integendeel uw werkgever betaalt uw tijd zolang het werktijd is. Deze afspraak geldt niet voor werknemers die geen lid zijn van de vakbond.

Tijdens de bijeenkomst zal uw bestuurder Aletta Bulsink uitleggen wat is afgesproken met de werkgever. Daarna zal aan u worden gevraagd om u uit te spreken over het bereikte akkoord. Immers, leden hebben altijd het laatste woord bij CNV Dienstenbond.

Vragen?
Meer weten, vragen, informatie of commentaar? Bel met CNV Dienstenbond, tel: (055)5772640, email: a.bulsink@cnvdibo.nl of adres: Postbus 1293, 7301 BM APELDOORN.