2e persbericht van dinsdag 24 februari 2004

Eindhoven 24-02-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Gestolen auto brandend aangetroffen

Rond 6.10 uur werd op de Van der Werffstraat een brandende auto aangetroffen. De brandweer heeft het vuur geblust. Uit onderzoek bleek dat de auto eerder die nacht was weggenomen vanaf de Aquamarijn.

Helmond: Inbraak

Dinsdagochtend is ingebroken in een verenigingsgebouw aan de Horst. De dader heeft een schuifpui opengebroken om in het pand te komen. Een TV en een radio werden weggenomen.

Reusel / Eersel: Dronken man twee keer aangehouden in één nacht

Na een korte achtervolging is dinsdag rond 3.20 uur een 22-jarige automobilist uit Middelbeers aangehouden op de Schoolstraat in Reusel. De man wordt verdacht van het doorrijden na een aanrijding op de kruising Molenstraat Wilhelminalaan in Reusel kort voor zijn aanhouding. Bij deze aanrijding werd een 20-jarige man uit Bladel geschept. Hij liep verwondingen aan zijn hoofd op en is hieraan in het ziekenhuis behandeld. De automobilist bleek behoorlijk gedronken te hebben. Bij hem werd een promillage van bijna 2,20 gemeten. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en na verhoor werd hij naar huis gestuurd. Toen de man het politiebureau verliet vernielde hij een ruit van het bureau waarop hij wederom onder verzet is aangehouden en in de cel is gezet. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeluk.

Valkenswaard: Aanhouding na mishandeling en bedreiging

Dinsdagmorgen om 11.56 uur is op het Aambeeld een 19-jarige inwoner van Valkenswaard aangehouden Hij wordt ervan verdacht, kort ervoor een 52-jarige vrouw en een 60-jarige man, bij een ruzie te hebben mishandeld en met een mes te hebben bedreigd. De 60-jarige man raakte gewond in zijn gezicht en aan zijn hoofd. De verdachte is voor onderzoek inverzekering gesteld.