Gemeente Uithoorn

BESLUITEN

BESLUITEN B&W

In zijn vergadering van 17 februari heeft het college van burgemeester en wethouders o.a. de volgende besluiten genomen:


* In aanvulling op zijn beslissing van 30 augutus 2001 in te stemmen met het inrichtingsplan van het land van Blommesteijn. Overschrijding van dit kader zal voor het college aanleidng zijn om consequent te handhaven en daarvoor alle middelen aan te wenden.

* Kennis te nemen van de startnotitie m.e.r bedrijventerrein Amstelveen-Zuid en uitleglocaties Westwijk en Legmeerpolder.
* In te stemmen met de aanstelling van twee kandidaten als vrijwilliger bij de brandweer Uithoorn

* Kennis te nemen van het inspraakresultaat over het bepalntingsplan en het inrichten van een gedeelte van de wijk Zijdelwaard ( achter de Achterberglaan)-Wieferbruinlaan- Groen-Rode Scheg en de Arthur van Schendellaan) als 30km/uur zone buurt. Te besluiten tot het herinrichten van de buitenruimte en het inrichten van dit gedeelte confrom het concept-verkeersbesluit . Dit voorstel in handen te stellen van de voorzitter van de commisise Ruimte, Leefomgeving en Maatschappij (RLM) met het verzoek dit ter kennis te brengen van de commissie

* Kennis te nemen van de tekeningen van de nieuwbouw op de locatie Wahlen en bij Gedeputeerde Staten van Noord-Holland een verzoek in te dienen tot vaststelling van hogere geluidswaarde op de gevels tot maximaal 60 dB (9A).