Nationale-Nederlanden

Eigenrisicodragen loont bij Nationale-Nederlanden 20-02-2004
Werkgevers die per 1 juli a.s. gebruik maken van de mogelijkheid uit het publieke WAO-stelsel te stappen kunnen het WAO-risico tegen een premie, sterk concurrerend met het UWV, onderbrengen in de WAO Eigenbeheer Daggeldpolis van Nationale-Nederlanden. Met een concreet aanbod en een vergelijking met de premie van het UWV benadert Nationale-Nederlanden via het intermediair de relaties in het Midden en Kleinbedrijf.
Werkgevers met een loonsom tot 625.000 kunnen tot 1 april a.s. ervoor kiezen eigenrisicodrager voor het WAO-risico te worden. Nationale-Nederlanden biedt ter dekking van dit eigenrisico de WAO Eigenbeheer Daggeldpolis. Deze verzekering biedt naast het WAO-risico dekking voor het zogenaamde 'inlooprisico'. Dit betekent dat de schade ontstaan door ziektegevallen na ingangsdatum van de polis tot 1 juli a.s. gratis is meeverzekerd. Ook kan 25% van de werkgeverslasten worden meeverzekerd.
De premiehoogte voor de komende drie jaar staat vooraf vast. Ook zal premierestitutie worden verleend wanneer de Pemba wordt afgeschaft. Geïndexeerde WAO-uitkeringen, salarisverhogingen in de Ziektewetperiode én een uitkering bij overlijden zijn standaard meeverzekerd.
Het afsluiten van een WAO Eigenbeheer Daggeldpolis kan gemakkelijk via een verkort aanvraagformulier dat is te downloaden van MijnNN.nl. Het aanvragen van een offerte is niet nodig.