ABVAKABO FNV

ABVAKABO FNV wint unieke bestuursverkiezingen TPG-pensioenfond

Vrijdagochtend 20 februari is de uitslag bekend gemaakt van de bestuursverkiezingen voor het Pensioenfonds TPG en Postkantoren BV. Beide ABVAKABO FNV-kandidaten, Charley Ramdas en Ronald Paping, zijn met een zeer overtuigende hoeveelheid stemmen gekozen als bestuurslid. Ruim 35% van de stemmen ging naar deze twee
pensioenfondsbestuurders.

Bij het Pensioenfonds TPG en Postkantoren BV zijn de afgelopen weken unieke verkiezingen gehouden. Voor het eerst bepaalden de 70.000 werknemers wie plaats kunnen nemen op de vijf bestuurszetels van hun pensioenfonds. Naast vakbondskandidaten konden ook individuele werknemers zich kandidaat stellen. In totaal waren er 29 kandidaten.

De uitslag geeft aan dat werknemers bij TPG en Postkantoren veel vertrouwen hebben in een vakbond als ABVAKABO FNV. CAO-coördinator Paping: 'werknemers hebben gekozen voor bondskandidaten die veel ervaring en professionaliteit in huis hebben. Bovendien is ook bekend dat we als als bond meebeslissen over een bredere pensioenproblematiek in bijvoorbeeld de SER en de STAR.'

Charley Ramdas, CAO-onderhandelaar bij TPG en Postkantoren, is tevreden met het grote vertrouwen dat de stemmers in ABVAKABO FNV hebben. 'Wij zullen ons de komende jaren hard maken voor een solide en solidaire pensioenvoorziening voor alle werknemers. Ik denk dat wij dat als geen ander kunnen en blijkbaar denken de werknemers daar hetzelfde over', aldus Ramdas.


---


----
ABVAKABO FNV is de grootste vakbond in de publieke sector. De ruim
360.000 leden werken in de zorg- en welzijnssector, de (geprivatiseerde) overheid, de onderwijs- en onderzoekssector en bij de sociale werkvoorziening of in het kader van de gesubsidieerde arbeid.

Wilt u meer weten over ABVAKABO FNV, kijk dan op www.abvakabo.nl of neem contact op met:

Ronald Paping, dagelijks bestuurder (06) 515 76 938

Charley Ramdas, sectorbestuurder (06) 209 57 670

Ubbo Dijk, voorlichter (06) 209 56 821


20 feb 04 14:06