AutoRai

20-2-2004

Excelent-Award voor zeventien Hyundai-dealers

Importeur Greenib Car kent de Excellent-Awards ieder jaar toe aan Hyundai-dealers die goede verkoopresultaten weten te combineren met een hoge klanttevredenheid. En de Excellent-Awards zijn een groot succes, want het aantal dealers dat aan de criteria voor deze titel voldoet, neemt elk jaar toe.

Ten opzichte van vorig jaar zijn er maar liefst anderhalf maal zoveel Excellent Dealers. Deze score laat niet alleen zien dat Hyundai het fantastisch doet in Nederland, maar ook dat de Hyundai-rijders zeer tevreden zijn over hun dealer.

Norm van de klant

Iedere Hyundai-dealer kan in principe de titel behalen. Hij moet daarvoor aan een groot aantal normen voldoen. Een belangrijke norm is die van de klant. Hyundai heeft hen gevraagd hun dealer te beoordelen op onderdelen, zoals service, klantvriendelijkheid, uitstraling, openingstijden en dergelijke. De praktijk wijst overigens uit dat een dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt.

Greenib Car verwacht dat de ingezette kwaliteitsgroei van de gehele dealerorganisatie zich blijft vertalen in een nog groter aantal Excellent Dealers. Daarbij geldt wel dat de normen worden verhoogd, want Hyundai streeft naar voortdurende ontwikkeling, in het bijzonder op het gebied van klanttevredenheid. De consument verhoogt immers ook steeds zijn normen.

De zeventien Hyundai Excellent Dealers zijn onderscheiden met een fraaie Excellent-Award.

De zeventien Excellent Dealers van 2003 zijn:


* Automobielbedrijf Van Trigt B.V. Zuidland
* Autobedrijf Vathauer & Dochters BV Den Haag
* Cluistra Nieuwegein B.V. Nieuwegein

* Autohuis MIDO Doetinchem

* Auto Heral B.V. Heerlen

* Van Wenum B.V. Deventer

* Auto Smeeing Amersfoort / Harderwijk B.V. Amersfoort
* Auto Centrum Delftstreken B.V. Delft

* Autobedrijf Deinum Blerick / Venlo

* Dirk Barten Alkmaar /

* Heerhugowaard

* Hyundai Den Helder B.V. Den Helder

* Autobedrijf Van Hoegee Veenendaal B.V. Veenendaal
* Autobedrijf Van Hoegee Hilversum B.V. Hilversum
* Autocenter Bulters B.V. Nijmegen

* Autobedrijf Van der Heijden v.o.f. Volkel / Uden
* Carland Eindhoven / Helmond

* Van Riel B.V. Breda

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Greenib Car b.v. Yvonne C.J. Hoddenbach, Manager Public Relations Hub van Doorneweg 14 Sassenheim Telefoon 0252-240315 E-mail: yhoddenbach@greenibcar.nl Donderdag 13 februari 2003