TWYNSTRA GUDDE



Twynstra Gudde verzorgt innovatieve wijze van kennisuitwisseling voor interim managers

Interim managers die aangesloten zijn bij het netwerk van Twynstra Gudde worden in hun werkwijze vanaf januari 2004 succesvol ondersteund door een nieuw ontwikkelde portal. Deze portal biedt de interim managers de mogelijkheid om op een professionelere wijze kennis toe te passen en informatie uit te wisselen. Tevens worden de interim managers door middel van een digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de actualiteiten.

De informatie die verkrijgbaar is, bestaat onder meer uit project- en programmadocumentatie, opleidingen en een kennisbank (toegepaste methoden en technieken). Hiermee worden de managers, die werkplekken verspreid over het hele land hebben, via de portal volledig ondersteund en geïnformeerd.

Momenteel wordt er gewerkt aan een virtuele projectomgeving voor complexe en omvangrijke projecten en programma's. In 2005 zal deze uitbreiding worden geïntroduceerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw drs. M. Risseeuw (tel: 033 4677730 of e-mail mrw@tg.nl)

De Twynstra Group of Managers & Consultants is een multispecialistische management- en adviesorganisatie. Kernactiviteiten van de
Twynstra Group zijn het managen van en het adviseren bij gecompliceerde projecten en veranderingsprocessen. Daarbij staat de samenhang tussen human talent, informatie- en communicatietechnologie en infrastructurele en gebouwde omgeving centraal. Tot de Twynstra Group behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Corp Consultants, Twynstra Gudde Corporate Strategy and Finance, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra The Bridge en
Twynstra Work Innovation.
De Twynstra Group heeft een alliantie met DEGW Twynstra en DEGW Ibérica.