Ingezonden persbericht


Persbericht

16 februari 2004

KVS breidt uit in de Benelux
~ voormalig Marketing Communications Manager Tridion gaat KVS marktpositie versterken ~

KVS, wereldwijd marktleider in software voor de archivering van elektronische bedrijfsgegevens, heeft Marc Hitzert aangesteld als Marketing Communications Manager voor de Benelux. Hitzert is in deze rol verantwoordelijk voor alle marketing-communicatieactiviteiten van KVS in de Benelux. Daarnaast zal hij een belangrijke rol gaan spelen bij het vergroten van het marktaandeel van KVS.

Voordat Hitzert bij KVS in dienst trad, werkte hij als Marketing Communications Manager Benelux bij Tridion. Hij was hier onder andere verantwoordelijk voor het genereren van leads door middel van het opstellen, plannen en uitvoeren van marketing-communicatiecampagnes. Naast Tridion heeft Hitzert gewerkt bij iMediation B.V. als Marketing Communication Manager en heeft hij verschillende management- en adviesfuncties gehad bij onder andere Unilever.

"De enorme toename van elektronische bedrijfsgegevens, veelal in de vorm van e-mail, en de recent aangescherpte regels omtrent de opslag ervan, bieden een enorm groeipotentieel voor de producten van KVS," aldus Marc Hitzert. "Gartner ziet KVS als enige marktleider in de e-mail archiveringsmarkt, dat maakt het voor mij een hele eer om een sleutelpositie te gaan vervullen bij de uitbreiding van KVS in de Benelux."

"De schandalen bij WorldCom en Enron zijn een directe aanleiding geweest tot de Sarbanes Oxley en Basel II wetgeving," zegt Erik Veen, sales director bij KVS. "Of ze nou willen of niet, alle bedrijven krijgen hier direct of indirect mee te maken. Voor de opslag van ongestructureerde content, zoals bijvoorbeeld e-mail, zijn nog maar weinig producten beschikbaar. Met ons vlaggenschipproduct Enterprise Vault kunnen we perfect op deze vraag inspelen. Marc is met zijn uitgebreide ervaring en creatieve geest de juiste persoon om deze boodschap naar de Benelux markt te communiceren."

(285 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Voor de volledigheid treft u in de bijlage een foto aan van Marc Hitzert.

Over KVS
KVS is wereldwijd marktleider in software voor de archivering van elektronische bedrijfsgegevens. Het bekendste product van KVS is Enterprise Vault, een e-mail archiveringsoplossing voor Microsoft Exchange met meer dan 3 miljoen verkochte licenties bij ruim 650 klanten. Enterprise Vault biedt een oplossing voor de problemen die worden veroorzaakt door de toename van e-mailverkeer, zoals groei van het aantal servers en databases, quota voor gebruikers, verplicht opschonen van de e-mailbox en problemen met het beheer, backup, restore en migratie. Gebruikers krijgen een virtueel onbeperkte mailbox en het systeem archiveert inactieve mail automatisch en comprimeert de data. Hierdoor verspillen gebruikers geen kostbare tijd aan het binnen de limiet houden van hun mailbox.

Naast Enterprise Vault voor e-mail archivering biedt KVS een soortgelijke oplossing voor File archivering, Sharepoint- en IM archivering. Met de software van KVS beantwoorden bedrijven aan alle wettelijke regelgeving ten aanzien van data-opslag. Daarnaast vereenvoudigt het gebruik van archiveringssoftware migratie-uitdagingen. KVS heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de V.S., de Benelux, Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Australië. KVS: Store... Manage... Discover.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Joost Galema van LEWIS: Tel: +31 (0)40 235 46 00Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: yvonnev@lewispr.com http://www.lewispr.com joostg@lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Marc Hitzert van KVS: Tel: +31 (0) 70 320 56 97Fax: + 31 (0) 70 320 56 96 E-mail: marc.hitzert@kvsinc.com http://www.kvsinc.com
---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---