Politie Zeeland


O-1074-2004 AANRIJDING

Zondag omstreeks 18.30 uur is een 51-jarige inwoner uit de gemeente Tholen in zijn woning aangehouden voor doorrijden na een aanrijding en voor het rijden onder invloed van alcohol.
De man wordt ervan verdacht diezelfde dag rond 18.00 uur op de Nieuwstraat in Sint Annaland een geparkeerde personenauto te hebben aangereden. Hij is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken.
Tevens bleek bij aanhouding dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Hij had ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
Zijn rijbewijs is ingenomen.

Z-1075-2004 DOORRDIJDEN NA AANRIJDING
Een onbekende automobilist heeft zondag om 19.00 uur in de Sasputsestraat in Schoondijke een aanrijding veroorzaakt en is daarna doorgereden.
Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis kwam vanuit de richting Schoondijke, de onbekende kwam vanuit de richting Hoofdplaat. Hij reed over het midden van de weg en raakte de autospiegel van de vrouw. De spiegel klapte naar binnen en daardoor werd een autoruit vernield. De onbekende automobilist is doorgereden.

Z-1076-2004 RIJDEN TIJDENS RIJONTZEGGING
Een 33-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen werd maandag tweemaal betrapt op het rijden tijdens een rijontzegging.
De eerste keer gebeurde dit om 01.50 uur op de N252 bij Sas van Gent, waar hij opviel omdat een van de koplampen van zijn voertuig defect was. Om 02.30 uur werd hij nogmaals betrapt in de Kasteelstraat in Philippine. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

W-1077-2004 RIJDEN ONDER INVLOED
Op de Wilgenhoekweg in Serooskerke (W) werd mandag om 02.45 uur een 41-jarige automobilist uit de gemeente Veere aangehouden wegens rijden onder invloed.
Hij had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod van 7 uur.

Z-1078-2004 CONTROLES MAANDAGOCHTEND
Maandagochtend werd op verschillende locaties controle gehouden.
Op de Steensedijk in Hulst werden twee fietsers bekeurd omdat zij over het trottoir fietsten.
Tijdens fietsverlichtingscontrole in de Bogaardstraat in Aardenburg werden 3 bekeuringen uitgeschreven voor het niet voeren van verlichting.
Tijdens fietsverlichtingscontrole in de Korte Heerenstraat in Oostburg werden 5 bekeuringen uitgeschreven voor het niet voeren van (achter)fietsverlichting.

Z-1079-2004 DIEFSTAL UIT AUTO
Zondag tussen 15.30 en 16.00 uur werd op de Spanjaardsweg in Biervliet een personenauto opengebroken.
Er werd een tas met onbekende inhoud en waarde weggenomen.