Persberichten district De Leijgraaf

Uden 15-02-2004 - .

AUTODIEFSTAL

Volkel - Zaterdagmiddag omstreeks half vijf is vanaf de Leeuwstraat in Volkel een groene Toyota Yaris personenauto weggenomen. De auto, met het kenteken 32-HJ-PJ stond met de sleutels in het contact, op de oprit van een woning. De auto is binnen enkele minuten nadat hij door de eigenaar was neergezet gestolen.

CARAVANBRAND

Schaijk - Brandweer en politie moesten in de nacht van zaterdag op zondag naar Camping De Maashorst in Schaijk in verband met een caravanbrand. De caravan was onbewoond. Er is waarschijnlijk sprake van brandstichting.

TE LAAT GESLOTEN

Schaijk - In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks kwart voor drie, zagen surveillerende agenten der er nog zo'n 15 bezoekers uit een horecabedrijf aan de Schutsboomstraat in Schaijk kwamen. De beheerder is bekeurd omdat de zaak al lang dicht had moeten zijn.

VROUW STEELT IN EEN MIDDAG UIT ZEVEN WINKELS

Uden - Zaterdagmiddag werd in een winkel aan de Sacramentsweg in Uden een 35-jarige vrouw uit Den Haag betrapt op winkeldiefstal. Zij zou volgens het personeel een broek hebben weggenomen. De vrouw is door de politie aangehouden. Zij had enkele tassen bij zich die afgeladen bleken te zijn met kledingstukken. Toen de vrouw nader aan de tand werd gevoeld gaf zij toe die middag uit maar liefst zeven Udense winkels, kleding en sieraden te hebben gestolen. De beveiligingslabels trok zij van de kledingstukken. Dat daarbij de kleding schade opliep vond zij wel vervelend.