1e persbericht van zondag 15 februari 2004

Eindhoven 15-02-2004 - Berichten uit de regio

Gemert: Aanhoudingen na diefstal

Zaterdagmiddag om 12.55 uur zijn op de Komweg een 18-jarige inwoonster van Boxtel en een 40 jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden. Zij worden ervan verdacht in Schijndel een aantal spijkerbroeken te hebben weggenomen. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld.

Eindhoven: Drugsdealers aangehouden

Op de Dr Willem Dreesstraat zijn zaterdagmiddag om 16.45 uur twee inwoner van Eindhoven van 25 en 31 jaar oud, aangehouden. Een getuige had gezien dat een van de mannen iets weggooide en dat de andere het opraapte. Bij controle, bleek dat het ging om 46 bolletjes cocaïne. De verdachten zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten. De drugs zijn inbeslaggenomen.

Eindhoven: Fietsendief aangehouden

Op zaterdagmiddag om 14.41 uur is op het 18 Septemberplein een 29-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden als verdacht van diefstal van een fiets. Een getuige had gezien dat de man bezig was een fiets weg te nemen en waarschuwde de politie. De verdachte is ingesloten en inverzekering gesteld. De fiets is inbeslaggenomen en veilig gesteld.

Eindhoven: Drugsdealer aangehouden

Een 42-jarige inwoner van Eindhoven is zondagmorgen om 05.10 uur op de Franklin D Rooseveltlaan aangehouden. Hij wordt verdacht van het dealen van harddrugs en was in het bezit van 8 bolletjes cocaïne. De man is voor onderzoek ingesloten en de drugs zijn inbeslaggenomen.

Eindhoven: Aanhouding na mishandeling

Zondagmorgen om 02.10 uur is op de Glasounowlaan een 41-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. Hij wordt ervan verdacht kort ervoor zijn 47-jarige ex vriendin te hebben mishandeld waardoor zij een bloedende hoofdwond opliep. De vrouw heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. De verdachte is ingesloten.

Valkenswaard: Aanhouding na mishandeling

Zondagmorgen om 05.30 uur is op de Akkerstraat een 38-jarige inwoner van Valkenswaard aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder op de avond bij een ruzie met 60-jarig familielid deze zodanig op het hoofd te hebben geslagen dat het slachtoffer zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen heeft moeten laten behandelen. De verdachte is voor onderzoek inverzekering gesteld.

Eindhoven: Vechtersbaas aangehouden

Op de Dommelstraat is zondagmorgen om 00,25 uur een 28-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort ervoor, zonder enige aanleiding, in een horecagelegenheid een 26-jarige medewerkster en een 23-jarige medewerker geschopt, geslagen en gebeten te hebben. De verdachte is overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Eindhoven: Tasjesdief aangehouden

Een 37-jarige inwoner van Eindhoven is zondagmorgen om 02.20 uur in een horecagelegenheid, door een portier aangehouden en overgedragen aan de politie. De man werd op heterdaad betrapt bij het wegnemen van een schoudertas van een 33-jarige Eindhovense vrouw. Hij is voor onderzoek ingesloten. De schoudertas is terug naar de rechtmatige eigenaar.

Best: Aanhouding na doorrijden na aanrijding

De 49-jarige Eindhovense bestuurder van een personenauto is zondagmorgen om 02.25 uur op de Joachim Patinirstraat in Eindhoven aangehouden. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor op de Heuveleindseweg doorgereden te zijn na een aanrijding met een taxi. Bij controle bleek dat de bestuurder onder invloed was. Hij weigerde elke medewerking aan enig onderzoek. De verdachte is ingesloten.

Eindhoven: Autodief na achtervolging aangehouden

Zondagmorgen om 01.15 uur is op de Lisven, na een achtervolging waarbij diverse verkeersovertredingen werden gepleegd en drie personenauto zijn beschadigd, een 19-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden. De verdachte had de personenauto weggenomen op de Raiffeisenstraat. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs. De man is voor onderzoek ingesloten. De auto is weggesleept en veilig gesteld.

Nuenen: 85-jarige inwoner van Nuenen vermist

Vanaf zijn woning aan het Voirt is zaterdagmiddag omstreeks 13.00 uur de 85-jarige J.A. Martens vertrokken. De man heeft de woning in depressieve toestand verlaten en gevreesd wordt dat hij een einde aan zijn leven wil maken. Hij is slecht ter been maar heeft zijn stok thuis gelaten. Het signalement van de Hr. Martens; 1,80 cm lang, loopt rechtop maar is slecht ter been, grijze haren, gekleed in een oude spijkerbroek en een groen jasje. Ondanks een uitgebreide zoektocht door politie,familie en vrienden is hij nog niet aangetroffen. Als iemand de Hr. Martens ziet of weet waar hij is wordt men verzocht contact op te nemen met de politie Geldrop-Mierlo-Nuenen onder nummer 0900-8844.