Eemland Noord, 12.30 uur

Utrecht 15-02-2004 - Nieuwsberichten district Eemland Noord

Geweld met letsel
BAARN Op zaterdagavond omstreeks 00.30 uur heeft een 37-jarige man uit Baarn letsel opgelopen toen hij een vechtpartij probeerde te eindigen. De man sprong in een horecagelegenheid aan de Prins Hendriklaan te Baarn tussen een vechtpartij en trok daarbij een jongen weg. Hierna is hij van achteren neergeslagen. Hij heeft een klap tegen zijn hoofd gehad en is vervolgens op de stoep gevallen. De verwondingen aan zijn hoofd werden in het ziekenhuis de Lichtenberg gehecht.

Rijden onder invloed
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Tijdens een alcoholcontrole op de Dorpsstraat te Bunschoten heeft de politie zondagnacht omstreeks 02.20 uur een 21-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden voor rijden onder invloed. Uit een blaastest bleek dat de man onder invloed van alcohol was. Hij is vervolgens aangehouden en voor ademanalyse overgebracht naar het bureau. Uit de ademanalyse bleek dat hij 425 ug/l in zijn lichaam had. De man is heengezonden met een proces verbaal en een rijverbod van vier uur.

BAARN Zaterdagnacht omstreeks 02.00 uur zag de politie op de Prins Hendriklaan een bromfietser rijden die vermoedelijk onder de invloed van alcohol was. De blaastest bevestigde dit vermoeden. De 17-jarige man uit Baarn is daarop aangehouden en overgebracht naar het bureau. Uit de ademanalyse bleek dat de man 400 ug/l in zijn lichaam had. Hij is heengezonden met een proces verbaal en een rijverbod van drie uur.