YOUNG VARIETY

Zoen bekende Nederlander op Valentijnsdag voor het goede doel

Zoen Charly Luske, Geert Hoes, Mimoun Oaissa op Valentijnsdag voor het goede doel

Amsterdam, 13 februari - Onder de naam 'Kiss Come True' gaat Young Variety, een hulporganisatie voor jongeren met een lichamelijke handicap, op 14 februari officieel van start in Nederland. Om 12.00 uur geeft Winston Gerschtanowitz, Ambassadeur van Young Variety en bekend van onder meer 'JongZuid' en 'MediaRepublic' de aftrap. Tussen 12.00 en 14.00 nemen de acteurs Geert Hoes (GTST), Charly Luske (Meiden van de Wit, Costa, GTST, ONM) en Mimoun Oaissa, (Shouf Shouf Habibi) de liefdadigheidszoenen in ontvangst. De actie vindt plaats voor het City Theater aan het Leidseplein in Amsterdam. De eerste 200 zoengevers mogen aansluitend aan het evenement om 14.00 uur gratis in het City Theater naar een speciale vertoning van 'Shouf Shouf Habibi'. De overige kaartjes worden verkocht tegen het speciale tarief van slechts 3 euro. De voorverkoop van deze gereduceerde kaartjes is deze week al gestart en kunnen bij het City Theater worden gereserveerd. De opbrengst van de kaartjes zal, naast het geld van de liefdadigheidzoenen, geheel ten goede komen aan Young Variety.

'Kiss Come True' wordt mogelijk gemaakt door Clearasil Total Control. Daarnaast werken het City Theater, Independent Film, Radio 538, Hot Networkz, Eyecatcher Fashion en WebAds doen belangeloos mee aan deze actie.
Over Young Variety
Young Variety (www.youngvariety.nl) biedt hulp aan jongeren met een handicap en zet zich in voor alle aanpassingen die deze groep nodig heeft op het gebied van communicatie, mobiliteit, opleiding/werk en ontspanning/vakantie. In Nederland is Young Variety een onderdeel van Stichting BIO-Kinderrevalidatie, die lid is van Variety International en beschikt over het CBF-keurmerk.

Meer informatie:
Corien Niezing: 06 5341 5346
Karin Blankers: 06 2422 1105

13 feb 04 10:32