CDA

CDA
Nieuw: CDA Almanak 2004

Zojuist verschenen: de 120 paginas tellende CDA Almanak 2004. Een nieuwe partijuitgave, full color, rijk geïllustreerd en boordevol informatie over wie wat in de partij doet.

Niet alleen handig, maar ook inspirerend. Verspreid over het boek staan namelijk ook boeiende portretten van de mensen die in partij actief zijn. Leden kunnen de almanak gratis aanvragen bij het CDA Bureau.

'Het CDA, met 80.000 leden de grootste politieke partij van Nederland, brengt in deze publicatie voor het jaar 2004 de vele geledingen van de partij, maar vooral de mensen die daarin actief zijn, in beeld', schrijft partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt in het voorwoord. 'De almanak staat vol met hun portretten. Twintig CDA'ers komen op een heel bijzondere wijze voor het voetlicht. Aan de hand van tien vragen leggen ze onder meer uit waarom ze voor het CDA hebben gekozen, wat hun persoonlijke drijfveren zijn om zich met het politieke bedrijf bezig te houden en wat ze vinden dat anders en beter kan in de partij en in de politiek.' Aan het woord komen mensen die op allerlei niveaus actief zijn in de partij: als vrijwilliger, in een gemeenteraad, in de provincie, in het partijbestuur, in Eerste en Tweede kamer, in het Europarlement en in de regering.

Vraag de CDA Almanak gratis aan door het onderstaande formulier volledig in te vullen.

Zie het origineel