Persberichten district De Leijgraaf

Uden 13-02-2004 - .

DRONKEN MAN INGESLOTEN NA MISHANDELING, Uden

Donderdagavond is op de Ereprijsstraat in zijn woonplaats Uden een 76-jarige in dronken toestand verkerende man aangehouden. Hij had kort daarvoor een18-jarige Udense lastig gevallen en had haar geslagen.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, Uden

Donderdagmiddag zijn in een winkel aan de Galerij in Uden twee personen aangehouden op verdenking van diefstal.

Het tweetal, een 27-jarige vrouw uit Hendrik Ido Ambacht en een 35-jarige man uit Heerenveen had door gebruik te maken van een geprepareerde handtas, diverse mascarastiften en lipsticks met een totale waarde van ruim 180 Euro weggenomen.

AUTODIEFSTAL, Odiliapeel

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Papaverstraat in Odiliapeel een groene personenauto, Opel Vectra, voorzien van het kenteken LV-GH-84 gestolen.

LOKAALVREDEBREUK, Uden

Vrijdagmorgen heeft de politie in een pand aan de Nieuwe Markt in Uden een 35-jarige man aangehouden op verdenking van lokaalvredebreuk. De man kreeg in het pand een meningverschil over huisvesting en dreigde met een koffiemelkkan te gooien. Het gesprek werd daarop beëindigd en de verdachte gevorderd het pand te verlaten. Dat weigerde hij, zelfs ook toen de politie gearriveerd was. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt