LAKS

MP3-horloge - Je favoriete songs aan de pols

Wenen (Oostenrijk) (ots) - 'LAKS Memory Music' met MP3-speler en voice recorder - gelanceerd op CeBIT 2004, vanaf maart verkrijgbaar bij LAKS.com

Met de nieuwste 'LAKS Memory Music' kan je luisteren naar tot 60 van je persoonlijke favoriete liedjes, je belangrijkste berichten weergeven, en je gegevens naar gelijk welke pc sturen om daar bewerkt te worden.

'Deze innovatie op de horlogemarkt is een nieuw schot in de roos. Net als bij de succesrijke LAKS memory watch (www.LAKS.com/memory) wordt het aangename met het nuttige verbonden. En het gebruik is eenvoudig', zegt Lucas Scheybal, managing director van LAKS.

Een MP3-speler aan je pols

Draag je geliefkoosde muziek aan je pols. Met een discrete MP3-speler kan je tot 60 liedjes opnemen en afspelen. Dat betekent een speelduur van 4 tot 5 uur. De batterij wordt opgeladen met de geïntegreerde USB-kabel. Afhankelijk van het model is het geheugen van de 'LAKS Memory Music' 256 MB, 128 MB, 64 MB of 32 MB groot.

'Met onze Memory Music kun je je voor korte tijd, of langer wanneer je dat wilt, onderdompelen in je persoonlijke muziek. Ik vind het een fascinerend staaltje levenskwaliteit', zo Lucas Scheybal nog. Hij is ervan overtuigd dat dit 'vier-in-één' horloge ook goed onthaald zal worden door sportlui: de 1,5 meter lange kabel van de koptelefoon biedt een maximale bewegingsvrijheid op training. Toch ziet LAKS de Memory Music in de eerste plaats als een nieuwe interessante mogelijkheid voor bedrijven om zichzelf voor te stellen.

Een voice-recorder aan je pols

Met de geïntegreerde voice-recorder kan je makkelijk onnavertelbare kinderverhaaltjes opnemen, maar ook vergaderingen, berichten, liedjes, of je eigen geheugensteuntjes. De USB-fiche op het polsbandje zorgt voor een eenvoudige overdracht van deze gegevens naar de pc, waar ze verder bewerkt kunnen worden.

Een harde schijf aan je pols

De 'LAKS Memory Music' is een praktisch multifunctioneel apparaatje met een dynamisch design, uitgerust met een kwaliteitshorloge. De vier functies staan volledig los van elkaar. Het succesrijke LAKS-geheugen, ook wel de 'harde schijf aan je pols' genoemd, is nu al zeer populair en wordt verkocht in 23 landen.

De prijzen tonen aan dat kwaliteit en innovatieve technologie niet per se duur hoeven te zijn: je kunt kiezen tussen vier modellen met uiteenlopende geheugencapaciteit.

De 'LAKS Memory Music' met 32 MB kost 89 euro, de versie met 64 MB 129 euro, die met 128 MB 149 euro en die met 256 MB tenslotte, kost 198 euro.

De LAKS Memory Music is verkrijgbaar in maart 2004 in gespecialiseerde winkels of rechtstreeks bij LAKS, Kärntnerstrasse 16, 1010 Wenen of on line bij www.LAKS.com.

ots original Text Service: LAKS

Foto's vindt u op www.LAKS.com/press
Voor verdere informatie:
LAKS Communications
Bettina Gottfried
Cartagena Handels GmbH
Franzosengraben 7
1030 Wenen
Tel: +43-1-799 15 85
E-mail: laks@laks.com
www.LAKS.com

11 feb 04 08:44