Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Valentijnskaarten 'drive-in' aan de Rijksweg A4

Op de valreep gratis Valentijnskaart voor verliefde automobilist

Capelle aan den IJssel, 11 februari 2004 - Hallmark, de grootste leverancier van wenskaarten in Nederland, plaatst op donderdag 12 februari een speciale Valentijn 'drive-in' bij het tankstation De Ruygenhoek te Hoofddorp, gelegen aan de Rijksweg A4 richting Amsterdam. De tankende automobilist kan op de valreep van 8.00 uur tot 17.00 uur een gratis kaart schrijven aan zijn/haar Valentijn. Hallmark deelt de kaarten uit en zorgt er tevens voor dat ze op Valentijnsdag bezorgd worden.

Victor Neyndorff, marketingdirecteur van Hallmark in Europa: "Uit ervaring weten we dat de meeste kaarten in de laatste dagen voor Valentijnsdag worden gekocht. Met deze speciale kaarten 'drive-in' wil Hallmark de mensen de mogelijkheid bieden hun geliefde toch nog op het laatste moment een passende kaart te sturen. Want je liefde verklaren met een kaartje, dat is en blijft toch de echte Valentijnsgedachte."

Over Hallmark
Hallmark is de grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden tientallen miljoenen wenskaarten van Hallmark hun weg naar de consument. Met een assortiment van meer dan 5000 verschillende producten onderscheidt Hallmark zich van de overige aanbieders op deze markt. Door middel van wenskaarten - al dan niet Digitaal - wil Hallmark een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen, en het tonen van gevoelens zoals liefde en vriendschap. Hallmark Nederland is onderdeel van het Amerikaanse Hallmark-concern.

///

Voor meer informatie,