BROOKTROUT


Brooktrouts Intelligente Faxkaarten Nu Ondersteund door Optika's Acorde Software

NEEDHAM, Massachusetts, February 11/PRNewswire/ -- Brooktrout Technology, de wereldleider op het gebied van intelligente faxkaarten, kondigde vandaag aan dat er een partnerschap is aangegaan met Optika Inc. Brooktrout Technology gaat ondersteuning bieden aan de tak Enterprise Content Management (ECM) van Optika Acorde(TM) wat betreft de softwaretoepassingen van de faxkaarten van Brooktrout. Door de serie producten van Optika Acorde kunnen bedrijven efficiënter werken en kostenbesparen omdat processen zoals betalingen verrichten, betalingen ontvangen, human resources, tijd- en kostenrapportages en controles worden versneld.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

Acorde zorgt ervoor dat gebruikers de stroom van documenten en gegevens die nodig is voor de dagelijkse gang van zaken kunnen ophalen en opslaan en dat deze toegankelijk zijn. Als onderdeel van dit proces ondersteunt Optika nu de TR114(TM) intelligente faxkaarten van Brooktrout die met de geavanceerde faxmogelijkheden en goede prestaties voldoen aan de eisen die faxapplicaties van bedrijven vandaag te dag stellen. De TR114 is compatibel met servers die de PCI
2.2 standaard (uPCI) ondersteunen, wat betekent dat de populaire faxkaarten van Brooktrout op praktisch elke server geïnstalleerd kunnen worden.

De experts van Brooktrout hebben dan ook, conform de True Partner filosofie van Brooktrout, onderdeel uitgemaakt van het ontwikkelingsteam van Optika om de TR114 met de Acorde-toepassing te integreren. Aan de hand van de specificaties van Optika heeft Brooktrout een code ontwikkeld die nodig is voor de integratie van de toepassingen. Hierdoor kon de technische staf van Optika zich concentreren op de ontwikkeling van de applicatie in plaats van op de poort, wat op de achtergrond plaatsvond, waardoor Optika sneller een door Brooktrout ondersteunde toepassing op de markt kon brengen. Nadat de integratie was voltooid, leverde Brooktrout de kant en klare en geteste code aan Optika en verzorgde de vereiste training ter plaatse waardoor Optika de code kan beheren als onderdeel van de standaard productlijn.

'Onze klanten hadden behoefte aan een geavanceerde faxkaart die niet alleen een uitstekende prestatie levert en betrouwbaar is, maar ook de meest recente uPCI-standaard ondersteunt,' aldus Randy Weakly, vice-directeur van de afdeling Research&Development van Optika. 'Brooktrout heeft vanaf het begin nauw met ons samengewerkt om een soepele integratie van de producten tot stand te brengen en verzorgde zowel de vereiste training van onze technische staf als ondersteuning.'

Brooktrout Technology biedt een ruime serie intelligente faxkaarten aan voor faxtoepassingen met een lage en een hoge dichtheid voor verschillende op computer gebaseerde faxapplicaties zoals netwerkfaxen, faxen middels distributielijsten, uniforme berichten en geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Brooktrout biedt meer dan 80 verschillende faxkaartconfiguraties, variërend van 1 tot 30 kanalen met BRI, Analoge, T1/E1 PRI en DID interfaces die in 25 landen zijn goedgekeurd.

Naast geavanceerde technologie, biedt Brooktrout ook een uniek Partner Acces Netwerk Program(TM), een uitgebreid, wereldwijd programma aan dat vele voordelen biedt aan OEM-ontwikkelaars, technologiepartners, doorverkopers en ISVs. Het programma is ontworpen om de partners van Brooktrout te assisteren tijdens het ontwikkelen van nieuwe applicaties en diensten, het afzetgebied uit te breiden en hun marktaandeel te vergroten. Voor meer informatie over het Partner Acces Network Program, kunt u de volgende link raadplegen:

http://www.brooktrout.com/accessnetwork/

Optika

Optika Inc. (Nasdaq: OPTK), waarvan het hoofdkantoor in Colorado Springs is gevestigd, is de belangrijkste aanbieder van enterprise content management (ECM) en softwareproducten voor geautomatiseerde processen. Met behulp van de softwareproducten van Optika Acorde(TM) zoals voor het weergeven van documenten, voor het regelen van werkzaamheden en voor bestandsmanagement, zijn bedrijven in staat om de inhoud en voortgang van processen te beheren. De investering betaalt zich daarom snel terug. Optika's klantenbestand bestaat uit meer dan 2000 klanten waaronder The Home Depot, Merrill Lynch, Georgia-Pacific, Bayer

Corporation, Turner Broadcasting Systems, Airborne Express en SBC

Communications. Software Magazine riep in 2003 Optika uit tot een van de beste 500 Technologiebedrijven.

Voor meer informatie over Optika en de productlijn van Acorde, kunt u telefonisch contact opnemen: telefoonnummer:719.548.9800, of u kunt de website bezoeken: www.optika.com.

Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een van de belangrijkste leveranciers van mediaprocessen, netwerkinterfaces, 'call-control' en signaalverwerkende producten waardoor er applicaties, systemen en diensten voor zowel het New Network(TM) (pakketvorm) en het traditionele telefoonnetwerk (TDM) ontwikkeld kunnen worden.

Het beleid van het bedrijf is er op gericht om een samenwerkingsverband met klanten aan te gaan om nieuwe applicaties en diensten zo snel mogelijk te kunnen implementeren waardoor de afzet en afzetgebieden van de klant worden vergroot.

Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: http://www.brooktrout.com.

Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, New Network, TR114 en Partner

Access Network Program zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken horen toe aan de respectievelijke eigenaars.

Contactpersoon:

Michelle Liro
+1 781 433 9525
mliro@brooktrout.com

Lida Joly
+32 2 658 0190
ljoly@brooktrout.com

Web site: http://www.optika.com
http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology

CONTACTPERSOON: Michelle Liro, +1-781-433-9525, mliro@brooktrout.com, of Lida Joly, +32 2 658 0190, ljoly@brooktrout.com, beiden voor Brooktrout; Logo:
http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH; AP Archive: http://photoarchive.ap.org; PRN Photo Desk, +1 888-776-6555 or +1 212-782-2840

11 feb 04 16:36