Politie Zuid-Holland-Zuid

11/02 Ochtend Hoeksche Waard

11-02-2004 - Persberichten District III

BOTSING TUSSEN VRACHTAUTOS
HEINENOORD- Twee vrachtautos zijn tegen elkaar gebotst. Op dinsdagmorgen 10 februari omstreeks 10.00 uur reed een 55-jarige man uit Rozenburg over de A29. Voor hem reed een 23-jarige man uit s Heerenberg. Deze man moest plotseling remmen omdat er filevorming was. Hierdoor botste de Rozenburger op zijn vrachtauto. De trekker van de man uit Rozenburg raakte volledig vernield. Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De trekker van de 23-jarige man raakte gedeeltelijk vernield. De man bleef ongedeerd. Het verkeer heeft gedurende enige tijd oponthoud ondervonden van het ongeval.

SNELHEIDSCONTROLE
HEINENOORD- Tijdens een snelheidscontrole op de Blaaksedijk Oost hebben politieagenten
27 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die te snel reden. De controle werd gehouden op dinsdagmiddag, 10 februari 2004, van 16.30 tot 17.30 uur. In totaal werden 354 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km/uur.

BRAND
OUD-BEIJERLAND- Op dinsdagavond, 10 februari 2004, omstreeks 18.55 uur, brak brand uit in het sportcomplex aan de Hortensiastraat. De brand brak uit in een materiaalhok en is vermoedelijk veroorzaakt door kortsluiting in een TL lamp. De sporthal werd ontruimd. In de sporthal waren enige tientallen mensen aanwezig. Vier personen werden door personeel van de ambulancepersoneel behandeld omdat ze mogelijk rook hadden binnengekregen. De brandweer had de middelbrand snel onder controle en bluste het vuur. Het complex werd voor de rest van de avond gesloten.

AQUAPLANING
HEINENOORD- Een personenauto is vermoedelijk door aquaplaning tegen de vangrail gebost. Dit gebeurde op dinsdagavond, 10 februari 2004, omstreeks 21.35 uur op de Rijksweg A 29. De bestuursters, een 18 jarige vrouw uit Sint Philipsland, had nekklachten en is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het Zuiderziekenhuis. De voorzijde van de personenauto raakte totaal vernield.