Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EINDHOVEN, 11 februari 2004

CIBER Nederland versterkt internet dienstverlening met overname Neximus

CIBER Nederland heeft per 1 februari 2004 Neximus bv overgenomen en toegevoegd aan CIBER Internet services. Neximus heeft een sterke marktpositie en veel ervaring in de overheidssector. CIBER versterkt hiermee haar positie als full-service ICT dienstverlener.

CIBER blijft groeien
Tom van den Berg, directeur CIBER Nederland: "Onze doelstelling is om onze positie als full-service ICT dienstverlener continu te versterken. Daarom zijn wij blij met de overname van Neximus. Zij hebben een sterke positie als internet dienstverlener. Ook hun ervaring in de overheidssector is voor CIBER belangrijk. Eind vorig jaar hebben wij de onderhandelingen afgerond. Vanaf februari is Neximus opgegaan binnen CIBER Internet services. Het gaat dus goed met CIBER Nederland. Ondanks de slechte marktsituatie blijven wij groeien. Wij kijken dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst."

Logische stap
Tom Steenbakkers, directeur Neximus: "Neximus is ontstaan vanuit de visie dat internet technologie organisaties sneller, efficiënter en klantvriendelijker maakt. Wij zien in de markt dat onze opdrachtgevers behoefte hebben aan een compleet portfolio aan dienstverlening. Voor ons was de stap naar CIBER dan ook een logische keuze. Hiermee zijn wij nog beter in staat om met onze oplossingen: Enterprise Information Portals, (Enterprise) Content Management Systemen en Webtoepassingen, onze klanten te bedienen."

Over CIBER Nederland
CIBER is een no-nonsense ICT dienstverlener die opdrachtgevers in staat stelt meer uit hun (ICT) organisatie te halen. Onze oplossingen worden gerealiseerd op basis van 30 jaar ervaring, onze marktkennis en de kwaliteit van onze medewerkers. De kracht van CIBER ligt in de resultaten die onze oplossingen bereiken voor onze opdrachtgevers. De kennis, ervaring en toewijding van onze mensen is hiervoor de basis.

CIBER biedt advies, implementatie, beheer en onderhoud van standaard- en maatwerk oplossingen. Wij richten ons op middelgrote tot grote organisaties in de overheid en specifieke branches in het bedrijfsleven. Zoals industrie, utilities, groothandels, media, financiële- en zakelijke dienstverlening.

CIBER is beursgenoteerd, heeft een omzet van ongeveer 700 miljoen euro, meer dan 6000 medewerkers en vestigingen in 5 Europese landen.

Over Neximus
Neximus is sinds 1997 een gespecialiseerde internet dienstverlener. Neximus adviseert, realiseert en integreert webtoepassingen. De focus ligt hierbij op het ontsluiten van (digitale) informatie. Organisaties worden hierdoor sneller, effectiever en klantvriendelijker.

Neximus werkt onder ander voor: Autoriteit Financiële Markten, LG.Philips Display, Pensioen- & Verzekeringskamer, Ministeries van LNV en EZ.

EINDE BERICHT

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Cecile van Mierlo, (0)40 - 232 90 90.

CIBER Nederland
Frankrijkstraat 128
5622 AH Eindhoven

tel:+31 (0)40 - 232 90 90
fax:+31 (0)40 - 232 90 91

E-mail: info@ciber.nl
Internet: www.ciber.nl

CIBER Internet services
Regulierenring 2
3981 LB Bunnik

tel: +31 (0)30 - 659 26 36
fax: +31 (0)30 - 659 26 46