Amsterdam Airport Schiphol

Lex Oude Weernink benoemd tot directeur van Lelystad Airport

Persbericht / Press Release                                   
Schiphol,                                                     
11 februari 2004                                              
Drs. Lex Oude Weernink (51) is door de directie van Schiphol Group per 1 april 2004 benoemd tot directeur van Lelystad Airport. Zijn werkzaamheden zullen zich in belangrijke mate richten op het verkrijgen van voldoende groeimogelijkheden voor Lelystad Airport op de langere termijn. Oude Weernink volgt Vincent de Graaff op, die inmiddels een andere functie binnen Schiphol Group heeft aanvaard.

Lex Oude Weernink is momenteel adviseur van de Commissie Regionaal Overleg luchthaven Schiphol (CROS). Daarnaast is hij voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad (COR).

Oude Weernink is in 1985 in dienst getreden bij Schiphol Group als communicatieadviseur. Hij beschikt over een ruime ervaring op het terrein van politiek-bestuurlijke verhoudingen en communicatie. Hij was onder meer adviseur public affairs, manager Omgevingscommunicatie en hoofd Bewonerscommunicatie van het Geluidsisolatieproject Schiphol.

Voordat hij bij Schiphol Group in dienst kwam, was Oude Weernink werkzaam bij Shell en de toenmalige Koninklijke Hoogovens en Staalfabrieken N.V.

017-2004/low

---- --
Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl