Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


11 februari 2004


Epe - diefstal uit bedrijfswagen


In de nacht van 9 op 10 februari is aan de Klimtuin ingebroken in een geparkeerd staande bedrijfsauto.De dader heeft zich toegang tot het voertuig verschaft door het vernielen van een slot.Er zijn diverse elektrische en handgereedschappen weggenomen.


Wezep - diefstal uit bedrijf


In de nacht van 9 op 10 februari is er ingebroken in een kantorenpand aan de IJsselvliedtlaan.De dader heeft zich toegang tot het pand verschaft door het forceren van een buitendeur. Er worden sieraden en een geldbedrag vermist.


Hattemerbroek - poging inbraak


Van 9 op 10 februari heeft men getracht in te breken in de kantine van een sportvereniging aan de Eikenkamp. Om op het terrein te komen heeft men het hekwerk vernield en men heeft nog geprobeerd een ruit in te slaan. Ook is getracht om het slot van een toegangdeur te vernielen. Uit het onderzoek is gebleken dat er is niemand binnen is geweest.


Putten - auto in sloot


Een 30-jarige inwoner uit Gorinchem is gisteren omstreeks 13.25 uur op de afrit "Strand Nulde" van de weg geraakt en in de berm terecht gekomen. Vervolgens tolde zijn auto het talud af en kwam in een sloot tot stilstand. Gelukkig liep de bestuurder geen letsel op, zijn auto weg afgesleept.


Harderwijk - na aanrijding naar ziekenhuis


Een 35-jarige Harderwjikse automobiliste is gisterenmorgen ter observatie naar het ziekenhuis vervoerd. Zij raakte omstreeks 12.10 uur betrokken bij een aanrijding op de kruising Daltonstraat ter hoogte van de Newtonweg. Zij moest afremmen en en achter haar rijdende 26-jarige jarige plaatsgenoot merkte dit kennelijk te laat op en botste met zijn auto op zijn voorganger. De vrouw raakte enigszins onwel en kon na controle in het ziekenhuis weer naar huis.


Harderwijk - zo hoort het !


Een 31-jarige Harderwijkse maakte gisterenmiddag bij de politie melding van het feit, dat zij op het Albert Verweyplein bij het uitparkeren een andere auto had geraakt. Ze had een tijdje op de eigenaar gewacht, maar toen deze niet kwam opdagen heeft ze een briefje met haar gegevens achter de ruitenwisser gedaan. Ze had het kenteken van de betrokken auto genoteerd en gaf deze informatie zekerheidshalve door aan de politie voor het geval het briefje zoek raakte. Zo hoort het, was de eerste gedachte van de agent die het bericht aan nam, want er worden nog teveel automobilisten geconfronteerd met een doorrijden na aanrijding.


Harderwijk - diefstal wodka


Een 14-jarige jongeman werd gisterenochtend bij een supermarkt aan de Westermeenweg aangehouden voor de diefstal van een fles blauwe Wodka. Hij werd aangehouden en aan de politie overgedragen. Na verhoor kon hij met zijn moeder naar huis en de jongeman wordt aangemeld bij het preventieproject LINK, waar een passende maatregel zal worden getroffen.


Nunspeet - auto over de kop


De politie stelt een onderzoek in naar een aanrijding waarbij een 20-jarige jongeman uit Vierhouten gisterenavond, omstreeks 21.25 uur op de Elspeterweg licht gewond raakte.
De jongeman kwam uit de richting Vierhouten en werd volgens zijn verklaring geconfronteerd met een onbekende automobilist die uit tegenovergestelde richting naderde en gedeeltelijk op zijn wegheleft reed. De jongeman stuurde naar rechts en kwam hierbij in de berm terecht en raakte in een slip. De auto sloeg over de kop en kwam aan de andere kant van de weg in de berm terecht. Het slachtoffer liep enkele wondjes op, zijn auto werd zwaar beschadigd afgesleept. De politie zoekt getuigen die iets over de aanrijding kunnen melden. bij een aanrijding.


Einde berichten


.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --