Stad Utrecht, 10.30 uur

Utrecht 11-02-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Aanrijding letsel

UTRECHT Op de Brailledreef vond dinsdagavond een aanrijding tussen een personenauto en een fietser plaats. Hierbij raakte een vrouw gewond.

Een 23-jarige vrouw uit Utrecht reed omstreeks 22.30 uur over de Brailledreef vanuit de richting van de Einsteindreef. Ter hoogte van het verkeerslicht werd de vrouw plotseling aangereden door een 25-jarige automobilist uit Utrecht die met zijn voertuig rechtsaf wilde slaan. De vrouw kwam ten val en werd met onbekend letsel overgebracht naar het Diaconessenziekenhuis. Mogelijk dat één van de partijen door het rode verkeerslicht is gereden. De politie onderzoekt de zaak.

Straatroof

UTRECHT Dinsdagavond vond op de Israelslaan een beroving plaats waarvan een vrouw het slachtoffer werd.

Omstreeks 21.05 uur wilde een 27-jarige vrouw uit Nieuwegein haar auto parkeren op de hoek van de Israelslaan met de Marislaan. Plotseling werd het rechter voorportier geopend en een onbekende man griste haar rugtas van de voorzitting weg. De verdachte vluchtte weg in de richting van de Tamboersdijk.

Later op de avond werd de tas van de vrouw ter hoogte van de Israelslaan door een getuige teruggevonden. De complete inhoud van de tas was nog aanwezig. De verdachte had alleen wat kleingeld uit de portemonnee als buit. De politie vermoed dat de verdachte de tas snel heeft weggegooid omdat in de tas twee zware grote Bijbels zaten.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze straatroof. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Tolsteeg, tel.: 0900 88 44.

Gewapende overval

UTRECHT Bij een winkel aan de Oudegracht vond dinsdagavond een gewapende overval plaats.

Omstreeks 18.15 uur kwamen twee mannen de winkel binnen. Een van de mannen liep direct door naar de kassa en vroeg onder bedreiging van een vuurwapen geld van de medewerkster. Daarna moest één van de medewerksters mee naar de kluis om deze te openen. De verdachten vluchtten weg in onbekende richting.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze overval. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Paardenveld, tel.: 0900 88 44.

Straatroof

UTRECHT - Op de Eisenhouwerlaan vond dinsdagavond een beroving plaats waarvan een vrouw het slachtoffer werd.

Omstreeks 18.55 uur wilde een 38-jarige vrouw uit Nieuwegein haar tassen uit de kofferbak van haar auto halen. Plotseling werd de vrouw hardhandig weggeduwd en pakte onbekenden haar tassen uit de nog openstaande kofferbak. Het slachtoffer kwam ten val en raakte lichtgewond. De verdachten vluchtten in onbekende richting weg.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze straatroof. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Marco Polo, tel.: 0900
8844

Winkeldief aangehouden

UTRECHT Bij een winkel aan het Hammarskjoldhof heeft de politie een meisje aangehouden voor het plegen van een diefstal.

Winkelpersoneel zag omstreeks 15.15 uur dat een meisje goederen meenam zonder deze eerst af te rekenen. Het personeel hield het 17-jarig meisje aan en droegen haar over aan de inmiddels gewaarschuwde politie. Zij werd voor verhoor meegenomen naar het bureau.