SPEAKERS ACADEMY

Eerste magazine over sprekers en spreken in het openbaar.

Morgenavond (11 februari) vindt de officiële lancering plaats van het nieuwste Nederlandse magazine 'Speakers ACADEMY'.

Dit full-color magazine met een eerste oplage van 22.500 exemplaren heeft de ondertitel 'Alles over spreken, sprekers en spraakmakende zaken'. De oplage wordt in een controlled circulation onder de absolute top van het Nederlandse bedrijfsleven (het Speakers Academy Platinum Bestand) verspreid.

'Speakers ACADEMY' is het eerste magazine in Europa dat zich speciaal richt op het vakgebied van spreken. In het eerste nummer zijn o.a. bijdragen opgenomen van bioloog Midas Dekkers, prof. dr. Maarten van Rossem, columniste Annemarie Postma, prof. dr. Bob Smalhout, voormalig brigade-generaal en Israëlisch oorlogsveteraan Iftach Spector, zeezeiler Henk de Velde, dr. Susanne Piët en acteur Peter Faber.

Geïnteresseerden zijn welkom om 19:30 uur op het kantoor van Speakers Academy(r) aan de Schiedamse Vest 67-71 te Rotterdam. Wij verzoeken u beleefd ons vandaag voor 16.00 uur te verwittigen van uw komst. Het aantal plaatsen is beperkt.

Indien u niet in de gelegenheid bent te komen dan kunt ook gratis het eerste nummer van het magazine bestellen. U kunt hiervoor bellen met de infodesk op: 0900-SPREKERS of een e-mail sturen naar magazine1@speakersacademy.nl met uw NAW-gegevens en contactgegevens.

Voor interviews of beeldmateriaal kunt u zich richten tot René Warmerdam op 010-433.33.22.

10 feb 04 09:56