NATIONALE GROTE CLUBACTIE

Grote Clubactie bij Vitesse

Voetbalclinic bij Vitesse voor beste Lotenverkopers Grote Clubactie Grote Clubactie organiseert landelijke voetbalclinics voor beste lotenverkopers

Aanstaande woensdag, 11 februari, krijgen de beste lotenverkopers van voetbalverenigingen in Gelderland een professionele voetbalclinic bij Vitessse. Onder leiding van trainer Edward Sturing en in samenwerking met niemand minder dat John van Beukering, Michael Dingsdag, Tim Cornelisse, Nicky Hofs en keeper Jim van Fessem gaan de jeugdige voetballertjes de middag van hun leven tegemoet. De profvoetballers zullen deze fanatieke lotenverkopers de kneepjes van het werkelijke voetbal gaan bijbrengen.
Het ziet er bij Vitesse naar uit dat het een spectaculair festijn gaat worden. De jeugdige voetballertjes kruipen in de huid van een profvoetballer en gaan ervaren hoe dat voelt!

Dankzij de inzet van de lotenverkopers
Met het organiseren van een loterij zet de Grote Clubactie zich al meer dan 30 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven. Clubs verkopen loten voor 2,50 euro, waarvan 2,- euro per lot ten goede komt aan de vereniging, 80% gaat dus direct naar de clubkas. Gemiddeld betekent dit een opbrengst per vereniging van bijna 1000 euro. Een welkome aanvulling in een tijd waarin de overheid steeds meer subsidiekranen sluit. Voor 2004 ziet het er naar uit dat het aantal deelnemende verenigingen enorm zal toenemen. Deze trend werd eigenlijk vorig jaar al ingezet.

Dat mag beloond worden
Meer dan ooit tevoren is de Grote Clubactie alert op de bijzondere inspanning van de lotenverkopers. Z¡j doen uiteindelijk het werk. Er zijn het afgelopen jaar al 15.000 jonge vrijwilligers beloond met een kaartje voor Circus Herman Renz. Nu worden ook nog eens de allerbeste lotenverkopers van de regionale voetbalverenigingen beloond met een voetbalclinic. De meeste voetbalclinics hebben al plaatsgevonden. Eerder al, organiseerden Sc Heerenveen, RKC Waalwijk, FC Twente en FC Zwolle een voetbalclinic voor de beste lotenverkopers van de Grote Clubactie. Naast het organiseren van voetbalclinics geeft de Grote Clubactie nog vele andere aantrekkelijke prijzen aan de beste lotenverkopers weg. Dit jaar zal de Grote Clubactie een extra tandje bijzetten om de lotenverkopers nog meer te stimuleren. Het Nederlandse verenigingsleven zal trots zijn op haar leden.

Waar en Wanneer
Het voetbalfestijn vindt plaats op woensdag 11 februari, op de trainingsvelden van Vitesse bij Sportcentrum Papendal (Papendallaan 60 te Arnhem). Het programma start om 14.15 uur.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de Nationale Grote Clubactie, postbus 440, 5000 AK Tilburg. Bellen en e-mailen kan ook: telefoonnummer 013 4552825, e-mail: grote@clubactie.nl


09 feb 04 23:35