Gemeente Dordrecht


---

Informatie-avond toekomst theater in Dordrecht

Vincent Brinkhof
In de komende maanden zal de gemeenteraad een besluit nemen over de toekomst van theater en kwaliteitsfilm in Dordrecht. De raad doet dit op basis van een reeks onderzoeken. Op 11 februari kunnen inwoners in de Kleine Zaal van Schouwburg Kunstmin aan de Sint Jorisweg 76 kennis nemen van de onderzoeken.

Om 20.00 en 21.00 uur presenteert schouwburgdirecteur Lucia Claus de onderzoeksresultaten. Na afloop hiervan kunnen de aanwezigen in gesprek met een van de aanwezige medewerkers van Schouwburg Kunstmin. Wethouder Cultuur J.W. Spigt is van 20.00 tot 21.00 uur aanwezig. Belangstellenden kunnen zich voor de presentatie van 20.00 uur of 21.00 uur opgeven bij het secretariaat van de afdeling Communicatie van de gemeente Dordrecht, telefoon 639 6470/ 6471. Mailen mag ook: secr.communicatie@dordrecht.nl. De nieuwsbrief van Schouwburg Kunstmin is te vinden op www.kunstmin.nl.

De onderzoekenreeks naar de toekomst van het theater is gestart vanuit de fysieke noodzaak -Schouwburg Kunstmin is hoe dan ook aan renovatie en modernisering toe- en vanuit de culturele en economische doelstellingen van Dordrecht als stad met meer dan 120.000 inwoners met een regiofunctie in de Drechtsteden. De gemeenteraad bespreekt de onderzoeken voor het eerst in de commissievergadering Cultuur en Vrije Tijd op 17 februari aanstaande.