MediaPlaza



Gratis seminar voor managers en beslissers uit de transport en logistiek branche

Introductie

Woensdag 11 februari 2004 Media Plaza, Utrecht

Hoever is uw organisatie met het toepassen van ICT innovaties? En dragen deze bij aan het verbeteren van uw concurrentiepositie?

Organisaties in de transport en logistiek branche krijgen te maken met nieuwe wetgevingen over traceerbaarheid van pakketjes en over veiligheid. Daarnaast wilen ondernemers graag grip krijgen op status en kwaliteit van goederen in transport. Door de inzet van innovatieve ICT in bedrijfsprocessen, kunt u hierop inspelen en uw concurrentie-positie aanzienlijk verbeteren. De eerste stap hierin is het implementeren van tracking en tracing systemen.

Tijdens het seminar Transport & Logistiek op woensdag 11 februari van 15:30 tot 20:00 zullen specialisten van onder andere EVO, Frans Maas en Senter hun visie en praktijkervaring met u delen over innovatie door ICT en specifiek ingaan op integrale tracking en tracing. In interactieve workshops zullen thema's als 'kansen met kwaliteitsgestuurde logistiek' uiteengezet worden door Wageningen Universiteit en Researchcentrum.

Naast zeer informatieve presentaties van ervaren sprekers biedt dit seminar een mooie gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en met collega's van gedachten te wisselen.

Wat kunt u van dit seminar verwachten? o Inzicht in de modernste tracking en tracing systemen o Inzicht in de mogelijkheden van integrale tracking en tracing voor uw organisatie o U weet hoe u integrale tracking en tracing kunt gaan toepassen en wat het oplevert o U leert van de lessons learned van organisaties die reeds een stap verder zijn met integrale tracking en tracing

Voor wie is dit seminar bedoeld? Managers en beslissers uit de transport en logistiek branche: o De verlader o De logistieke dienstverlener o De transportondernemer

Dit seminar (of workshop) maakt deel uit van het programma Concurreren met ICT-Competenties van het Ministerie van Economische Zaken en wordt u aangeboden door Media Plaza in samenwerking met Syntens en Senter.