Gemeente 's-Hertogenbosch

11-12-2003

Huldiging sportkampioenen

Ook dit jaar wil de gemeente 's-Hertogenbosch haar kampioenen huldigen die het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie hebben geleverd. Alle sporters die in het verenigingsjaar 2003, individueel of in teamverband een kampioenschap hebben behaald, worden door de wethouder Sport Elly de Jonge ontvangen en gehuldigd. Bovendien wordt ook de vrijwilliger van het jaar gekozen. Hij of zij die zich het afgelopen jaar onvermoeibaar heeft ingezet voor de sportvereniging kan worden voorgedragen.
Uiteraard is weer de uitverkiezing van de sportman, sportvrouw, sportploeg en het aankomend talent een vast onderdeel van deze huldiging. Uitgebreid wordt ook aandacht besteed aan de huldiging van de jeugdkampioenen tot 16 jaar.

De huldiging wordt in twee avonden georganiseerd. De jeugdkampioenen tot 16 jaar worden op woensdag 11 februari gehuldigd en de kampioenen vanaf 16 jaar op maandag 9 februari 2004. Mocht u in het afgelopen jaar een kampioenschap hebben behaald op ten minste nationaal niveau en woonachtig zijn in 's-Hertogenbosch en u hebt via uw vereniging geen bericht gehad, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sport en Recreatie, tel. (073) 615 97 77. Uw aanmelding moet voor 20 december a.s. in ons bezit zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Mallens of Remco van de Pot van deze afdeling.