Ingezonden persbericht


Humphrey Hoop versterkt verkoopteam Magnus

9 februari 2004 - Magnus heeft zijn verkoopteam versterkt met een nieuwe account manager, Humphrey Hoop. Hoop zal zich voornamelijk bezighouden relatiebeheer en new business voor Magnus Systems Support (MSS). MSS is het onderdeel van Magnus dat het beheer van bedrijfsprocessen, technische processen en IT systemen verzorgt. Deze dienstverlening berust op jarenlange ervaring op het gebied van functioneel en technisch beheer van ERP-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties en hun divisies, met mySAP Business Suite als speerpunt. Hoop was eerder werkzaam bij onder meer KPMG Consulting, Centric KSI, Roccade en RAET.

Tevens is de website van Magnus vernieuwd om beter recht te doen aan de gewijzigde positionering. Recentelijk fuseerde Magnus met Qurius, één van de grootste Microsoft Certified Business Solutions Partners in Nederland. Dit was een belangrijke uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten. Magnus en Qurius zijn volledig complementair en voeren verschillende producten en diensten. Daarom bedienen zij hun relaties via eigen sites (www.magnus.nl en www.qurius.nl). Alle relevante financiële informatie van de holding is voortaan te vinden op www.magnus.com. Voor het ontwikkelen en beheren van de drie websites wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gemeenschappelijke resources en systemen.

Magnus
Magnus adviseert en ondersteunt organisaties bij het realiseren van blijvende verbeteringen en innovaties. Op basis van een heldere business case voert Magnus veranderingen door in processen, organisaties en systemen. Evenals Qurius - één van de grootste specialisten in Microsoft Business Solutions in Nederland - is Magnus een onderdeel van Magnus Holding N.V., die zich richt op business- en IT-advies, realisatie en integratie van bedrijfsoplossingen, en het beheer ervan. Magnus Holding is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en telt 175 medewerkers. Meer informatie is te vinden op www.magnus.nl en www.magnus.com.



Ingezonden persbericht