BedrijfsautoRAI

09-02-2004

MLS neemt vijf nieuwe Actrossen in gebruik

MLS heeft recentelijk vijf nieuwe Actros-trucks in gebruik genomen. Deze worden dagelijks ingezet om de McDonalds-vestigingen in Nederland vanuit het centrale depot in Nijkerk te bevoorraden.

De twee Actros-trekkers van het type 1836 LS en de drie Actros-motorwagens van het type 2536 L zijn voorzien van een comfortabele Telligent-automatische versnellingsbak. Hierdoor kan de chauffeur zich beter concentreren op het drukke (stads)verkeer. Bovendien draagt deze Telligent-automatische versnellingsbak bij aan de uiterst gunstige brandstofverbruikscijfers. Bij een jaarlijks kilometrage van bijna 200.000 km leveren het gunstige brandstofverbruik, de lange onderhoudsintervallen en de lage onderhoudskosten van de Actros een belangrijke bijdrage tot de lage exploitatiekosten.

De uitstraling van de Mercedes-Benz Actros-trucks, sluit goed aan op de gewenste uitstraling van McDonalds. Alle voertuigen zijn door MLS geheel in de huisstijl van McDonalds gespoten, zodat ze tevens als communicatie-instrument dienst doen. Alleen de voertuigen die door MLS in Nederland worden ingezet, zijn voorzien van deze speciale belettering.

Naast de goede ervaringen met de Mercedes-Benz Actros, is ook de goede service van de officiële Mercedes-Benz dealer StergamPordon erg belangrijk voor MLS. In de jarenlange relatie heeft de vestiging in Nijkerk bewezen prima in te staat te zijn om zoveel mogelijk problemen op het gebied van mobiliteit bij de klant uit handen te nemen.