Gemeente Leiden

Groot onderhoud Vlietweg

Publicatiedatum: 30 januari 2004

Op maandag 9 februari begint de asfaltering van een gedeelte van de Vlietweg. Het gaat om het gedeelte tussen de Europaweg en Vlietweg nummer 70. De twee bovenste lagen asfalt worden door middel van frezen verwijderd, waarna de rijbaan een nieuwe deklaag krijgt. Aansluitend worden werkzaamheden uitgevoerd aan de bruggetjes ter hoogte van de huisnummers 24 en 46.

MILIEU EN BEHEER - De werkzaamheden vinden tussen 07.00 en 17.00 uur plaats. Er wordt begonnen ter hoogte van nummer 70 en in de richting de Europaweg gewerkt. De werkzaamheden duren in totaal iets meer dan twee weken, de afronding is in de week van 23 februari. Daarna wordt de gehele Vlietweg weer opengesteld voor het verkeer. De uiteindelijke uitvoeringsduur is uiteraard ook afhankelijk van het weer.

Tijdens de werkzaamheden wordt al het bestemmingsverkeer omgeleid over de Hofvlietweg, via het recreatiegebied de Vlietlanden. Langs de Europaweg staan aankondigingsborden waarop aangegeven wordt welke huisnummers bereikbaar zijn via de Vlietweg en welke via de omleidingsroute. Het fietsverkeer wordt omgeleid over de Vlietlandbrug via Voorschoten, ook deze omleiding wordt aangegeven met borden.

Helaas valt niet uit te sluiten dat tijdens het asfalteren een paar woningen tijdelijk niet bereikbaar is.

Firma BAM Wegen uit Den Haag voert het werk uit. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur contact opnemen met de opzichter, de heer J. de Mey van de gemeente Leiden, op telefoonnummer (071) 516 76 85, of de uitvoeringskeet van de BAM, op telefoonnummer (071) 521 14 93. Ook kunt u vragen stellen of informatie opvragen via het e-mail adres: vlietweg@nbm-west.nl

Deze pagina is gewijzigd op 2-02-2004