8/2 Di strict AA & Dommel

Boxtel 08-02-2004

ALCOHOLCONTROLE

Tijdens een alcoholcontrole in de nacht van 6 op 7 februari 2004 op verschillende locaties zijn in Vught 3 bestuurders bekeurd. In Boxtel eveneens 3 bestuurders, In Helvoirt 2 bestuurders en in Schijndel 1 bestuurder. In totaal zijn 21 politiemensen ingezet en werden 771 voertuigen gecontroleerd. 10 Bestuurders zijn aangehouden en 1 maal werd een rijbewijs ingevorderd.

BELEDIGING POLITIEMAN

Tegen een 38 jarige man uit Amstelveen is proces-verbaal opgemaakt ivm belediging van een politieman. De man was aangehouden ivm rijden onder invloed van alcohol op de Keulsebaan te Boxtel. Hierbij beledigde hij de politieman.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN BOXTEL

Een 22 jarige man uit Boxtel is op 7 februari 2004 aangehouden ivm mishandeling van een 20 jarige man uit Boxtel omstreeks 02.20 uur op de Rozemarijnstraat te Boxtel. Aanleiding van de mishandeling is niet duidelijk.

CARAVANBRAND SINT OEDENRODE

Bij een brand in een caravan op 7 februari 2004 omstreeks 20.30 uur op de Vliegden te Sint Oedenrode is een Yorkshire hondje omgekomen. De caravan brandde geheel uit. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak. Ook een naastgelegen caravan liep schade op.

VERDACHTE LOKAALVREDEBREUK AANGEHOUDEN SINT OEDENRODE

Een 30 jarige man uit Sint Oedenrode is op 7 februari 2004 aangehouden ivm lokaalvredebreuk aan de Heuvel te Sint Oedenrode. De man was erg vervelend en werd uit de lokaliteit gezet. Omdat hij bleef vervelen is hij door de politie aangehouden.