Binnensticht 11.30 uur

Utrecht 08-02-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Gewapende overval

ZEIST Zaterdagochtend vond in een supermarkt aan de Van Reenenweg een gewapende overval plaats. Omstreeks 07.30 uur drongen meerdere gemaskerde mannen via een zij-ingang de supermarkt binnen waar enkele medewerkers zich bevonden. Onder bedreiging van een vuurwapen werd de kluis geopend en gaan de daders er met een onbekende buit vandoor. De politie onderzoekt de overval en verzoekt getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Binnensticht via telefoonnummer 0900 8844.

Insluiper door bewoonster achtervolgd

ZEIST Zaterdagmiddag is een onbekende man omstreeks 16.15 uur in een woning aan de Laan van Beek en Royen binnengeslopen. Nadat de bewoonster, 35 jaar uit Zeist, de man betrapte, vluchtte deze de woning uit. De vrouw is nog achter de man aangefietst en is hem uiteindelijk bij de Slotlaan uit het oog verloren. Het signalement van de man luidt: donkere huidskleur, flink postuur, 20 jaar oud, kort opgeschoren haar, gekleed in zwart stoffen jas tot op het bovenbeen en op zijn gezicht waren drie littekens zichtbaar. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Binnensticht via telefoonnummer 0900 8844.

Vernieler aangehouden

ZEIST Zaterdag omstreeks 18.00 uur kreeg de politie de melding dat een groepje jongens tegen spiegels van autos aan het trappen waren op de Kritzingerlaan. Op basis van getuigenverklaringen kon één jongen, 13 jaar uit Nieuwegein, worden aangehouden. Hij zal een straf via Halt krijgen.

Bestuurder onder invloed

DRIEBERGENRIJSSENBURG Zaterdagavond heeft de politie een bestuurder op de Traaij aangehouden in verband met rijden onder invloed. De bestuurder, 18 jaar uit Austerlitz, werd staande gehouden in verband met een omgebogen kentekenplaat. De man bleek tevens onder invloed van alcohol te zijn en ademanalyse toonde 575ug/l. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd.