Heuvelrug 11.00 uur

Utrecht 08-02-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Jeugdige winkeldieven

VEENENDAAL Zaterdagmiddag zijn twee meisjes aangehouden in verband met het ontvreemden van enkele goederen uit een winkel aan de Hoofdstraat zonder daarvoor te betalen. De meisjes, beiden 14 jaar en afkomstig uit Veenendaal en Renkum krijgen een straf via Halt.

Eenzijdig ongval

VEENENDAAL Zaterdagmiddag omstreeks 16.30 uur vond op de Buurtlaan-Oost een eenzijdig ongeval plaats. Een personenauto raakte met een wiel in de berm waardoor de bestuurster, 21 jaar uit Bennekom, de macht over het stuur verloor en tegen een boom tot stilstand kwam. Zij en de passagiere, 15 jaar uit Bennekom, werden met nekklachten in het ziekenhuis behandeld. De weg werd enige tijd voor overig verkeer afgesloten.

Geweld na aanrijding

VEENENDAAL Zaterdagmiddag vond op de Weverij een aanrijding plaats doordat een scooter tegen de achterkant van een auto aanreed terwijl deze stopte om voetgangers te laten oversteken. De bestuurder van de scooter, 35 jaar uit Veenendaal, bedreigde en sloeg vervolgens de inzittende, 32 jaar uit Veenendaal, van de personenauto die was uitgestapt. De 35-jarige man is hierop door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.