Amsterdam RAI

Bakkerij Beurs 2004
25 sep 2003

BAKKERIJ BEURS: OOK IN MOEILIJKE TIJDEN PLATFORM VOOR DE BRANCHE

Ondanks de onzekere economische tijden geven vertegenwoordigers uit de bakkerijsector weer in groten getale acte de présence tijdens de Bakkerij Beurs 2004. Inmiddels is 75 procent van het beschikbare beursoppervlak verkocht door de organisatie van het vakevenement. De Bakkerij Beurs wordt van 8 tot en met 11 februari 2004 gehouden in Amsterdam RAI.

Alle facetten van het bakkersvak worden belicht tijdens het jaarlijkse evenement. Er is aandacht voor het product, maar ook voor het hele productieproces, de winkelinrichting en diverse samenwerkingsvormen. Daarnaast zijn er informatieve demonstraties en spannende wedstrijden. Het informatieve aspect, de aanwezigheid van de vele vakmensen en de sfeervolle ambiance maken de Bakkerij Beurs tot hét platform voor de branche. Beursmanager Pirjo de Winkel van Amsterdam RAI: Juist in tijden van economische teruggang en toenemende concurrentie bestaat vanuit de sector een grote behoefte om elkaar te ontmoeten, ervaringen en ideeën uit te wisselen én natuurlijk om zaken te doen.

Aankoopplannen
De verwachtingen voor het vakevenement zijn hooggespannen. Uit onderzoek van Amsterdam RAI blijkt dat één op de drie bezoekers van de Bakkerij Beurs concrete aankoopplannen heeft. De Winkel: Van alle bezoekers doet 26 procent ook nog eens daadwerkelijk de gewenste aankoop tijdens de beurs. Daarnaast vraagt 20 procent van alle bezoekers een offerte aan en is bijna een derde van alle gesprekken op de beurs de basis voor een nieuw zakelijk contact.

Deelname
De organisatie van de Bakkerij Beurs is in handen van Amsterdam RAI, onder auspiciën van de Stichting Bakkerij Toeleveranciers Federatie (BTF). De openingstijden van de beurs zijn op zondag 8 en maandag 9 februari van 10.00 tot 18.00 uur, op dinsdag 10 februari van 10.00 tot 21.00 uur en op woensdag 11 februari van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie en deelname kunnen bedrijven contact opnemen met beursmanager Pirjo de Winkel, tel.: 020 - 549 1212 of e-mail: p.d.winkel@rai.nl of kijken op de internetsite: www.bakkerijbeurs.nl.

Amsterdam, 25 september 2003


---

---
Noot voor de redactie /