Achmea Groep

Belastingplan 2004 en uw arbeidsvoorwaarden - 6 februari 2004

Het informatieboekje Belastingplan 2004 en uw arbeidsvoorwaarden is uit. Het boekje is een supplement bij de pocket Wegwijs in arbeidsvoorwaarden, maar is ook los van deze pocket te gebruiken.

In Belastingplan 2004 en uw arbeidsvoorwaarden staat wat voor wetswijzigingen er zijn geweest en wat de invloed daarvan is op de arbeidsvoorwaarden. Een belangrijke wijziging in de wetgeving is bijvoorbeeld dat werkgevers het loon van een zieke werknemer nu twee jaar moet doorbetalen. Daarnaast zijn er wijzigingen op het gebied van kinderopvang, mobiliteit en studiekosten.

In de loop van het jaar wijzigt tevens de regelgeving rond pensioen. Ook aan deze veranderingen besteedt het informatieboekje aandacht.

De pocket Wegwijs in arbeidsvoorwaarden', die Centraal Beheer Achmea in oktober vorig jaar uitgaf, is een groot succes. Maar liefst 16.000 exemplaren van deze boeken werden aangevraagd. Iedereen die het boek heeft aangevraagd, krijgt nu het supplement aangeboden. Omdat Belastingpan 2004 en uw arbeidsvoorwaarden' ook los van 'Wegwijs in arbeidsvoorwaarden' is te gebruiken, worden ook andere doelgroepen benaderd. Kortom het bereik is groot.

Op dit moment wordt druk gewerkt aan Wegwijs in arbeidsvoorwaarden editie 2004. Het is de bedoeling dat de pocket in maart van de drukpersen rolt.