Gemeente Terneuzen

Persbericht - 6 februari 2004

Vervanging riolering celsiusstraat terneuzen

Vorige week maandag is een begin gemaakt met het vervangen van de riolering in de Celsiusstraat in Terneuzen. Vervanging van het riool is nodig omdat het voor een deel is ingestort. De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd.

De werkzaamheden zijn reeds begonnen in het gedeelte van de Celsiusstraat tussen de huisnummers 38 en 60. Vervolgens zal de Van der Waalsstraat worden gekruist, waarna het gedeelte tot huisnummer 21 wordt opgebroken. In de laatste fase wordt het deel tot aan de basisschool 'Op de Hoogte' opgebroken. Als de riolering eenmaal is vervangen, wordt de rioolsleuf aangevuld met zand en zorgt puinfundering ervoor dat de bewoners weer met de auto hun woning kunnen bereiken. Tenslotte krijgt de weg een nieuwe asfaltlaag.

Gedurende de uitvoering van de rioolwerkzaamheden is alleen de Van der Waalsstraat enige tijd voor het doorgaande verkeer afgesloten. De wijk is dan alleen bereikbaar via de aansluiting Van der Waalsstraat - Churchilllaan en de aansluiting Prof. Zeemanstraat - Lorentzlaan, nabij het winkelcentrum Serlippens. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werkzaamheden zo'n vier maanden in beslag nemen.

Noot aan de redactie:

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Telefoonnummer: 0115 - 455 520