Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (2)

Tilburg, 6 februari 2004.

17 bekeuringen bij verlichtingscontrole

TILBURG - Agenten van het politieteam Tilburg Noord hebben vanmorgen tussen halfacht en acht uur een verlichtingscontrole gehouden aan de Von Weberstraat en de Goirkekanaaldijk. Er gingen tien fietsers op de bon.

TILBURG - Aan de Koestraat hebben agenten van het politieteam Wilhelminapark vanmorgen 7 bekeuringen uitgeschreven aan fietsers die de verlichting niet in orde hadden.

Rijden in verboden richting

TILBURG - Aan de Dr. Deelenlaan hebben agenten van team Wilhelminapark vanmorgen zeven bekeuringen uitgedeeld aan weggebruikers die in verboden richting reden.

Winkeldief aangehouden

TILBURG - In een winkel aan de Heuvelpoort hebben agenten van het biketeam vanmiddag om tien over twee een 43-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de diefstal van een set batterijen. De man die als veelpleger bekend staat is in verzekering gesteld. De politie stelt een nader onderzoek in.

Politie pakt Tilburger op voor
diefstal en andere feiten

TILBURG - Agenten van het politieteam Binnenstad hebben vanmorgen rond halftien aan de Spoorlaan een 37-jarige man uit Tilburg aangehouden. Uit onderzoek door personeel van team Binnenstad is gebleken dat deze man verdacht wordt van diefstal uit een sportaccommodatie aan de Heuvelpoort. Deze diefstal werd op 23 september van het vorig jaar gepleegd. Van een 37-jarige man uit Loon op Zand werd toen de portemonnee gestolen met onder andere 70 euro en verschillende bankpassen. Met deze gestolen bankpassen werd voor ongeveer 957 euro her en der gepind. De aangehouden verdachte is een veelpleger. Hij is in verzekering gesteld.

Bron: Carel Bouman