De Unie


Grontmij - We komen weer langs!

30 januari 2004 - Net als vorig jaar maken de drie bij de Grontmij CAOs betrokken vakverenigingen een ronde door het land ter voorbereiding op de CAO-onderhandelingen van dit jaar. Ik wil u van harte uitnodigen een van de bijeenkomsten bij te wonen.

Alle medewerkers zijn uitgenodigd
Alle medewerkers zijn uitgenodigd, niet alleen vakbondsleden. Deze formule is vorige keer goed bevallen. Zo krijgt iedereen gelegenheid zijn ideeën en suggesties naar voren te brengen en kunnen wij informatie en uitleg geven. We hopen met deze voorbereiding de betrokkenheid bij de arbeidsvoorwaarden te vergroten en daarmee het draagvlak voor de CAOs te verbreden.
Uiteraard kan de situatie bij het bedrijf besproken worden, inclusief het zicht op eventuele reorganisatie e.d. De directie heeft eerder al laten weten de bedrijfsvoering te willen stroomlijnen. Het is goed elkaar te ontmoeten om over dit soort zaken te spreken.

Gezamenlijk worden dus openbare informatieve bijeenkomsten georganiseerd, waarvoor alle medewerkers bij Grontmij-ondernemingen worden uitgenodigd. U ontvangt als lid deze speciale uitnogiding met het verzoek: zegt het voort!

Bijeenkomsten voor medewerkers, aanvang 16.30 uur (duur ca. 1 uur) in:
* De Bilt, maandag 2 februari, Expozaal HKT
* Assen, dinsdag 3 februari, kantine

* Waddinxveen, woensdag 4 februari, auditorium
* Roosendaal, maandag 9 februari, kantine
* Alkmaar, maandag 9 februari, kantine

* Zwolle, dinsdag 10 februari, kantine

* Arnhem, woensdag 11 februari, kantine

* Eindhoven, maandag 16 februari, kantine.

vrijdag, 6 februari 2004