Gemeente Bladel


---

Bouw van een dependance voor het Pius X-college aan de Lange Trekken te Bladel

Het gemeentebestuur van Bladel heeft in beginsel ingestemd met dit project. Het voornemen bestaat om vooruitlopend op de herziening van het betreffende bestemmingsplan met toepassing van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (zelfstandige projectprocedure) hieraan medewerking te verlenen. Voordat deze procedure start, kan op dit plan worden ingesproken.

Toelichting plan

In dit plan is de oprichting van een dependancegebouw voor het Pius X-college aan de Lange Trekken te Bladel, perceel kadastraal bekend als sectie H, nummer 1767 opgenomen. De te realiseren nieuwbouw ligt op een gedeelte van het huidige sportveld van het Pius X College, ten noorden van het kantoorpand aan de Lange Trekken 40 te Bladel. Binnen dit inrichtingsplan wordt ervoor gekozen om over te gaan tot uitbreidende nieuwbouw.

Inspraak - informatieprocedure

Het voorontwerp van het inrichtingsplan ligt van 9 februari 2004 tot en met 8 maart 2004 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Tot uiterlijk 8 maart 2004 bestaat er gelegenheid om zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie kenbaar te maken. Mondelinge reacties kunnen kenbaar worden gemaakt aan de Centrale Balie. Schriftelijke reacties kunnen worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA te Bladel. Na verwerking van de inspraakreacties zal het college van burgemeester en wethouders een standpunt innemen of de plannen al dan niet in aangepaste vorm verder in procedure zullen worden gebracht. Alle insprekers krijgen hiervan bericht. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, tel. 0497-361691.
---