Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Stijl + prestaties: ViewSonic introduceert nieuw gamma

LCD-schermen voor veeleisende gebruikers.

ViewSonic Corporation, wereldleider in visuele technologieën, vervangt de vorige VG Series-modellen integraal door een vernieuwend gamma LCD-schermen, van respectievelijk 15", 17", 18" en 19" inch. De VG Series is bestemd voor gebruikers die meer eisen dan de instapmodellen kunnen bieden, maar niet persé gaan voor topmodellen uit de ViewSonic Professional Serieslijn. Deze nieuwe LCD-schermen werden ontworpen voor thuisgebruik en op kantoor en zijn daarom even geschikt voor klassieke kantoor- en grafische toepassingen als voor het surfen op het internet of het spelen van spelletjes.

Alle modellen in de nieuwe VG Series werden uitgerust met digitale (DVI-D) en analoge inputs en vallen op dankzij een slank, modern design in een combinatie van zilver en zwart of alleen zwart. Deze LCD-schermen zijn TCO'03 of TCO'99 gecertificeerd en voldoen daarmee aan één van 's werelds striktste normen inzake ergonomie, hergebruik en stroombeheer. Bovendien bevat elk scherm, ongeacht de grootte, van de nieuwe VG Series stereoluidsprekers die op een subtiele manier geïntegreerd zijn in de behuizing. Zij verzorgen het geluid dat de uitmuntende beeldkwaliteit begeleidt. Via een makkelijk te bedienen schermmenu kunnen de beeldinstellingen vlot aangepast worden.

De nieuwe VG Series LCD-schermen voldoen aan de vereisten van de sRGB-kleurennorm. Deze verzekert dat de kleurenreproductie dezelfde is als die van andere randapparatuur, zoals printers of digitale fototoestellen, die de norm eveneens ondersteunen.

"De VG Series houdt het midden tussen ons instap- en ons topgamma en is reeds vele jaren onze best verkopende reeks. We zijn dan ook erg blij de splinternieuwe 15" tot 19" modellen te kunnen toevoegen aan dit aantrekkelijke marktsegment. Al deze innoverende LCD-schermen werden speciaal ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van zowel professionele als privé-gebruikers," aldus Pierre Léonard, sales manager Benelux.

Alle modellen vallen onder de 3-jarige garantie van ViewSonic.

Afbeeldingen zijn te vinden op http://www.viewsoniceurope.com/data/156/VG710b_h.jpg en http://www.viewsoniceurope.com/data/156/VG910s_h.jpg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marie Pinon Vincent Vanwijnsberghe / Florence Gillet

Press Relations Europe Leads United

email: marie.pinon@viewsoniceurope.com email : vincent@leadsunited.com

Tel: 0033 1 41 47 49 05 Tel: 0032 3 466 01 84

LEADS UNITED

Communication with an edge

Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/3 466 01 88 - Fax: +32/3 466 01 80
www.leadsunited.com