Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 22 januari 2004

Nederlandse tennistalenten in actie tijdens asics nojk in rotterdam

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 februari staat het tenniscentrum Victoria in Rotterdam in het teken van de ASICS Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen (NOJK) tot en met 14 en 16 jaar. De beste 32 jongens en meisjes in beide leeftijdscategorieën strijden om de nationale indoortitel 2004. De talenten tot en met 18 jaar spelen van vrijdag 12 tot en met zondag 14 maart hun ASICS NOJK. Dit evenement vindt eveneens plaats in tenniscentrum Victoria te Rotterdam.

Acceptatie ASICS NOJK
In de leeftijdscategorie tot en met 14 jaar zijn de beste 24 jongens en meisjes van de ASICS Jeugdranglijst rechtstreeks geaccepteerd voor het hoofdtoernooi, de overige acht hebben zich via een kwalificatietoernooi geplaatst. In de leeftijdscategorie tot en met 16 jaar zijn zowel de beste 32 jongens als meisjes van de ASICS Jeugdranglijst geaccepteerd. Tijdens de Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen zijn punten te verdienen voor de ASICS Jeugdranglijst.

Deelnemers
In alle leeftijdscategorieën komt dit weekend een nieuwe winnaar uit de strijd, aangezien de winnaars van vorig jaar dit jaar in een andere leeftijdscategorie uitkomen of niet deelnemen. Melissa Ravenstein en Tim van Terheijden die vorig jaar in de categorie tot en met 14 jaar zegevierden, nemen dit jaar deel in de leeftijdscategorie tot en met 16 jaar.

Aanvangstijden
Op vrijdag 6 februari beginnen de wedstrijden om 9.00 uur. Op zaterdag 7 februari en zondag 8 februari wordt er vanaf 10.00 uur getennist. De finales worden op zondag gespeeld. De uitslagen zijn ook te volgen op www.knltb.nl. De toegang van de ASICS NOJK is gratis.