Ingezonden persbericht


MatrixOne Global Customer Conference 2004


1 - 6 februari 2004, Disney Coronado Springs Resort, Lake Buena Vista, Florida, VS

8 oktober 2003 - MatrixOne, leverancier van collaborative Product Lifecycle Management-oplossingen (PLM) voor de volledige bedrijfsketen, houdt van 1 tot en met 6 februari 2004 haar jaarlijkse Global Customer Conference. De conferentie wordt gehouden in het Disney Coronado Springs Resort in Lake Buena Vista, Florida, Verenigde Staten. Het centrale thema van de conferentie is 'Innovation to Execution', waarbij vanuit tal van invalshoeken getoond wordt hoe PLM een positieve bijdrage levert aan alle aspecten van productontwikkeling: vanaf het eerste concept tot en met het einde van de productlevenscyclus.

Tijdens de conferentie presenteren industriële leiders en visionairs strategieën die concreet hebben geleid tot productinnovaties en succesvolle producten. Keynotes zullen onder andere worden verzorgd door Larry Bossidy, voormalige CEO van Honeywell International en auteur van het boek Execution: The Discipline of Getting Things Done; Stuart Scott, Vice-President en CIO van GE Industrial Systems en Marc Halpern, Research Director, Design and Manufacturing, Strategies and Applications van Gartner. Door de opzet van de GCC 2004 wordt aan ieder functioneel gebied binnen een productiegeoriënteerde onderneming aandacht besteed. Van bedrijfsstrategieën tot en met techniek en implementatie, in meer dan veertig sessies komt alles aan bod.

MatrixOne
MatrixOne, Inc. (Nasdaq: MONE) is marktleider op het gebied van collaborative Product Lifecycle Management-oplossingen (PLM). Het bedrijf biedt flexibele oplossingen die de kracht van wereldwijde value chains versterken en zo innovatie en snelle marktintroducties mogelijk maken. De klanten van MatrixOne zijn marktleiders op het gebied van luchtvaart en defensie, automotive, consumentengoederen, high-technology, life sciences, productie- en procesindustrie. Voorbeelden zijn Agilent Technologies, General Electric, Honda, Johnson Controls, Philips, Procter & Gamble, Siemens en Toshiba. Het hoofdkantoor van MatrixOne (www.matrixone.com) staat in Westford (Massachusetts, VS). Het bedrijf heeft verder kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië.



Ingezonden persbericht