Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vorige week vrijdag heeft u van ons een uitnodiging ontvangen voor de Open Dag ter gelegenheid van de start van Hofstreek Omroep, zondag 1 februari as.

Het verheugd ons u te kunnen mededelen dat het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO) deze week haar goedkeuring heeft gegeven aan de programmering en bijzonder positief heeft ingestemd met de beleidsdoelstellingen zoals die voor de komende jaren door het bestuur zijn gepresenteerd.

In verband hiermee ontvangt u hierbij de definitieve radio programmering, alsmede de 4 logo s zoals die vanaf 1 februari in al onze uitingen gebruikt zullen gaan worden. Over de definitieve invulling van de TV programmering zult u binnenkort nader worden geïnformeerd.

Voor wat de beleidsdoelstellingen betreft; De start van Hofstreek Omroep is tevens de start van een professionaliseringsslag waarmee Hofstreek Omroep zich ten doel heeft gesteld binnen enkele jaren de meest beluisterde publieke omroep binnen de Hof van Twente te worden. Een ambitieuze doelstelling, maar zeker niet onhaalbaar.

Gerichte acties als bijvoorbeeld continue luister- en kijkonderzoek zullen leiden tot structureel hogere luister-, kijkcijfers en waardering. Intensievere en gerichte communicatie met het bedrijfsleven zal leiden tot structureel hogere inkomsten uit sponsoring en advertenties. Daarnaast is er een begin gemaakt met een interactieve website. Strategische beleidsspeerpunten welke zullen resulteren in een kwalitatief hoogstaand programma aanbod met de professionele uitstraling die hoort bij een omroep met een vaste plaats in het dagelijks media-aanbod van ruim 35.000 Hofbewoners .

Op de Open Dag informeren wij u graag meer in detail over wat u nog meer van ons kunt verwachten de komende tijd. U bent, nogmaals, van harte welkom komende zondag van 17:00 tot 20:00 uur in de Reggehof te Goor. Uiteraard is alles ook live te volgen via Hofstreek FM en Hofstreek TV.

Bent u helaas niet in de gelegenheid aanwezig te zijn, maar wilt u wel nader worden geïnformeerd, stuur dan een e-mail naar bestuur@hofstreek.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

HOFSTREEK OMROEP

Erik van der Veer

Reclame, PR en Communicatie